Μήπως του κάνεις τις χάρες και δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, βλέποντας χαρές και οργασμούς να περνούν;

Δεν αντιλέγω ότι ένας ικανοποιημένος σύντροφος είναι ένας καλός σύντροφος αλλά δεν είναι ακόμα καλύτερο να είσαι και εσύ χαμογελαστή και να μην περιμένεις πότε θα έρθει η πολυπόθητη ισορροπία, πότε το αγόρι θα σε ψάξει περισσότερο και θα σου δώσει αυτό που ποθείς;

Θα σου γράψω κάποια πράγματα και θα σε βάλω να σκεφτείς! Πότε πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία;  Να κυριαρχήσεις και να του δώσεις να καταλάβει;

Να πότε!

Όταν:

1. Δεν έρχεται ο οργασμός!

Μπορεί να διασκεδάζεις όλα όσα γίνονται αλλά δεν «ξεσπάς» ποτέ! Καλό το παιχνίδι αλλά που είναι ο εορτασμός του γκολ; Καλό το ταξίδι αλλά ο προορισμός έχει μεγαλύτερη σημάδια σε αυτή την περίπτωση. Με λίγα λόγια αν δεν σου προσφέρει τον οργασμό βρες τρόπο να τον πάρεις. Κάνε κουμάντο και νιώσε την κορύφωση που επιθυμείς. Με κάθε τρόπο!

2. Δεν διασκεδάζεις

Σιχαίνεσαι αυτά που κάνει. Δεν σου αρέσουν αλλά τα κάνεις. Σου δίνει εντολές και εσύ τις εκτελείς απρόθυμα. Και βιάζεσαι, βιάζεσαι να τελειώσει όλο αυτό το παιχνιδάκι. Ή πήγαινε σε γιατρό ή δώσε οδηγίες. Τι θέλεις, πως, τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Αν δεν υπακούσει δώσε σουτ και έξω από την πόρτα!

3. Δεν νιώθεις πολύ έμπειρη

Μπορεί να μην έχεις πάρει τα δέντρα και τα δάση και μπράβο σου. Δεν χρειάζεται να αφήνεσαι και να τα δίνεις όλα για να τον ικανοποιήσεις μήπως και νιώσει ότι είσαι ανεπαρκής και φύγει. Όχι κορίτσι μου. Είναι ωραίο που είναι ένας από τους πολύ λίγους. Δεν έχεις πρόβλημα. Είσαι από πάνω και εκεί να μείνεις. Πες αυτό που θέλεις και κάνε την πράξη όπως θέλεις, όπου θέλεις!

4. Νιώθεις ότι κάτι λείπει

Δεν κάνει αυτό που σε ανάβει πραγματικά. Αυτό το μικρό κάτι που λείπει και δεν το νιώθεις ωραίο και απολαυστικό 100% . Έχεις σίγουρα ένα φετίχ, μία ερωτογενή ζώνη. Καθοδήγησε, δίδαξε, παίξε!

5. Απλώς θέλεις να πάρεις τον έλεγχο  

Γιατί έτσι σου αρέσει!