Αποτελεί την πιο κοινή φαντασίωση αντρών και γυναικών με διαφορετικές… συνθέσεις. Συζητάς με τον σύντροφό σου να το τολμήσετε;

Δεν είναι τόσο απλό όσο θες να πιστεύεις (ή όπως έχουμε δει όλοι στις ταινίες πορνό) οπότε έχε το νου σου στα παρακάτω βήματα και συμβουλές για να το απολαύσετε!

-Κάποτε οι Hi-5 τραγουδούσαν «Άλλο αγάπη και άλλο sex». Αν προσκαλέσετε στο κρεβάτι σας μια άλλη γυναίκα, να είσαι απόλυτα σίγουρη πως δεν θα σε πειράξει να την βλέπεις να κάνει sex με μια άλλη. Το ίδιο και για τον δικό σου σύντροφο αν προσκαλέσετε έναν άλλο άντρα.

-Δεν είναι για χόρταση. Το θέμα είναι να βγεις από την ρουτίνα του σεξ με τον σύντροφό σου, όχι να πέσεις σε μια άλλη. Αν σας γίνει συνήθεια και το κάνετε συνέχεια, τότε θα χάσει και την σημασία του.

-Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στην υγιεινή. Όσο hot και αν είναι τα πράγματα, δεν κάνουμε ποτέ απροστάτευτο σεξ!

-Επέλεξε πολύ προσεκτικά τον τρίτο παρτενέρ. Καλύτερα να είναι κάποιος/α που γνωρίζεις ώστε να νιώσεις μια οικειότητα και φυσικά να ελαχιστοποιήσεις τα ενδεχόμενα δυσάρεστων εκπλήξεων.

-Έχεις κάθε δικαίωμα να το διακόψεις όποτε νιώσεις άβολα. Ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ποτέ κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι επειδή του το ζητάει ο σύντροφός του.

-Μην το μετανιώσεις στιγμή. Όταν θα το μοιραστείς με την παρέα σου, σίγουρα κάποιος θα πει κάτι επικριτικό. Τιμή σου και καμάρι σου! Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν για τις ερωτικές σου επιλογές.

Καλή διασκέδαση και με… προσοχή!