Τα κακά αγόρια εξιτάρουν τις γυναίκες και ας μην το παραδέχονται ανοιχτά. Και τώρα η επιστήμη έρχεται να βάλει την σφραγίδα της επάνω στο θέμα. Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο η Eveline Vincke ανακάλυψε πως οι γυναίκες θέλουν να κάνουν one-night stand με «άτακτα αγόρια», που έχουν συγκεκριμένες κακές συνήθειες. 

Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στην online εφημερίδα Evolutionary Psychology, η Vincke πήρε συνέντευξη από 239 Ολλανδέζες, ηλικίας από 17 μέχρι 30, και ρώτησε την άποψή τους για την συμπεριφορά των αντρών που πίνουν και καπνίζουν. Αφού τους έδειξε τα προφίλ 10 αντρών που έκαναν διάφορες δραστηριότητες -από το να αθλούνται μέχρι να κάνουν ηλιοθεραπεία, ενώ κάποιοι κάπνιζαν και έπιναν- τους ρώτησε πόσο πιθανό θα ήταν να κάνουν one-night stand ή μία μακρόχρονη σχέση με τον καθένα απ’ αυτούς. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν μία ερωτική περιπέτεια με άντρες που είναι περιστασιακοί καπνιστές ή που πίνουν από λίγο μέχρι πάρα πολύ. 

Τα κακά αγόρια λοιπόν αποδείχθηκαν πιο ελκυστικά στις γυναίκες για την περίπτωση του one-night stand, ενώ οι μη καπνιστές και εκείνοι που πίνουν σπάνια πήραν την έγκριση τους για κάτι πιο σοβαρό.
«Όταν οι γυναίκες ψάχνουν σύντροφο για μακροχρόνια σχέση, προτιμούν έναν άντρα που έχει τη θέληση και την ικανότητα να προστατεύσει και να ενδιαφερθεί μελλοντικά για τα παιδιά που θα αποκτήσουν» είπε η Vincke και να της πούμε τώρα πως ήταν κάτι που δεν το ξέραμε ήδη, θα ήταν ψέμματα.

Πάντως όσοι κύριοι θέλετε να αποκατασταθείτε, κρύψτε τις φωτογραφίες στο Facebook που σας δείχνουν να καπνίζετε δύο δύο τα τσιγάρα αλλιώς δεν έχετε καμία τύχη!