Δύσκολο δεν είναι, αλλά όσο περνάει ο καιρός και η αναγκαστική ρουτίνα κάνει την εμφάνισή της στη σχέση σας (και στο κρεβάτι σας) είναι λογικό να επηρεάζεται και ο σεξουαλικός τομέας.

Υπάρχουν όμως ορισμένες συμβουλές που αν τις έχεις στο μυαλό σου, μαζί με τη θέληση φυσικά να κρατήσεις τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή και όσο πιο έντονη γίνεται, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ποτέ για τις πιο προσωπικές στιγμές σας.

  •  Μετά το σεξ κι ενώ είστε και οι δυο ερεθισμένοι, είναι ευκαιρία να πειράξετε λίγο ακόμα ο ένας τον άλλον. Όχι μόνο να κάνετε και πάλι λίγα από τα γνωστά προκαταρκτικά, αλλά και να χρησιμοποιήσετε διάφορα εξαρτήματα αν θέλετε να πειραματιστείτε και να προσθέσετε κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική σας ρουτίνα.
  • Άνοιξε τα παράθυρα και κλείσε τις κουρτίνες. Εκτός από τη δροσιά που θα σας προσφέρει, είναι πρόκληση το γεγονός ότι μπορεί να σας ακούσουν οι γείτονες. Αν είστε πολύ τολμηροί και έχετε κάποιον εξωτερικό χώρο στο σπίτι σας, όπως για παράδειγμα μια αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου δεν μπορούν να σας δουν εύκολα αδιάκριτα μάτια.
  • Εκμεταλλευτείτε τον καναπέ σας για να έρθετε πιο κοντά. Μιας και περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας καθισμένοι εκεί, εκμεταλλευτείτε αυτό τον χρόνο υπέρ σας. Ανέβα επάνω του και φίλα τον, ενώ η κλειτορίδα σου ακουμπάει στο μόριό του. Μην ανησυχείς για τον καναπέ σου, δεν θα τον λερώσεις! Όλα αυτά θα τα κάνετε ενώ φοράτε τα ρούχα σας. Τη συνέχεια την αφήνω επάνω σας…
  • Μίλα του βρώμικα, τόσο κατά τη διάρκεια του σεξ όσο και στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο, την ώρα που του λες όλα εκείνα που θέλεις να σου κάνει. Το πρόστυχο λεξιλόγιο αναστατώνει τους άντρες, γι’ αυτό άσε τις ντροπές και βγάλε το naughty girl από μέσα σου.
  • Βρείτε χρόνο για διακοπές, ακόμα κι ένα Σαββατοκύριακο αρκεί. Κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε. Οι διαφορετικές παραστάσεις θα ανανεώσουν τόσο τη σχέση σας, όσο και τη σεξουαλική σας ζωή.