Το σεξ όσο καλή χημεία και να έχεις με τον σύντροφο σου, επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, ειδικά καθημερινούς. Υπάρχει όμως ένα μυστικό, που λύνει αυτό το πρόβλημα και σου δίνει απλόχερα καλύτερη σεξουαλική ζωή. Όχι, δεν είναι η επικοινωνία.

Το Πανεπιστήμιο Albert του Καναδά, δημοσίευσε μία έρευνα του από την οποία διαπιστώθηκε ότι το μοίρασμα των οικιακών δουλειών είναι η αιτία που μπορείς να κάνεις καλό σεξ με την σχέση σου. Το περίμενες; Ε;

Η έρευνα διήρκεσε 5 χρόνια, ενώ χρησιμοποιήθηκαν για αυτήν 1338 ζευγάρια. Σύμφωνα με αυτή, οι δουλειές που θα αναλάβει ο καθένας δεν έχουν σχέση με το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ο άντρας πρέπει να ασχολείται με τις οικιακές εργασίες, προκειμένου να το σεξ να είναι πιο απολαυστικό.

Ο υπεύθυνος Dr. Johnson της έρευνας δήλωσε:»Σε κάθε ζευγάρι και σχέση, υπάρχει διαφορετικός όγκος των «αγγαρειών» του σπιτιού, που μεταφράζονται διαφορετικά για κάθε ζευγάρι, ανάλογα με την σχέση που έχουν«.

Αν πάντως έχεις διαφορετική άποψη για την έρευνα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άντρες όντως πρέπει να βοηθούν στις οικιακές εργασίες.