Σας έχουμε δώσει αρκετές συμβουλές για το σεξ αλλά πραγματικά αυτή θα σας εντυπωσιάσει και θα δώσει μια juicy πρόταση για το κρεβάτι σας. Σε αυτό το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω η Angel σας διδάσκει πως να χρησιμοποιήσετε ένα γκρέιπφρουτ για το στοματικό έρωτα στον σύντροφο σας.

Βάζετε το γκρέιπφρουτ σε ζεστό νερό και στη συνέχεια το πιέζετε σε ένα τραπέζι ώστε να είναι αρκετά χυμώδες. Κόβετε τις άκρες του γκρέιπφρουτ και χαράσετε μέσα έναν κύκλο σύμφωνα με τη περίμετρο του συντρόφου σας. Στο βίντεο λέει ότι είναι καλύτερα να έχετε δεμένα τα μάτια του όταν θα ακολουθήσετε τη διαδικασία όπου θα περάσετε το γκρέιπφρουτ στο πέος του και θα αρχίσετε να το ανεβοκατεβάζετε ρουφώντας τους χυμούς του.

Το βίντεο αφιερώνει περίπου τα δύο τρίτα του χρόνου για να σας εξηγήσει πως γίνεται η διαδικασία ενώ στο 2.50 η Angel δείχνει ακριβώς το πως το κάνει χρησιμοποιώντας έναν δονητή και κάνοντας τους ήχους. Bonus συμβουλή: Το γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται αρκετά στο αδυνάτισμα οπότε δοκιμάζετε τη νέα αυτή τεχνική και παράλληλα χάνετε και κιλά. Ενδιαφέρον έτσι;

 

Ετικέτες: , , ,