Υπάρχουν ένα σωρό αίτια που μπορούν να ανακόψουν την πορεία στο γυναικείο οργασμό αλλά κάποια οφείλονται σε εσένα την ίδια.

Ναι, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που το “της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος” του Στράτου Διονυσίου μπερδεύονται με την ψυχαναλυτική θεωρία του Φρόιντ περί Συνειδητού, Ασυνείδητου και Υποσυνείδητου, με αποτέλεσμα να αναζητείται ο οργασμός…

Ιδού μερικά συχνά αίτια:

Τρέχουν ακόμα προθεσμίες και άλλες εκκρεμότητες στο μυαλό σου

Όπως και να το κάνουμε γεννηθήκαμε χωρίς “κάτω κεφάλι” και φορτώνουμε υπερβολικά το ένα και μοναδικό, πάνω! Έτσι, την ώρα που έχεις ξαπλώσει και ο άνθρωπος δουλεύει σκληρά για να σε φέρει σε οργασμό, εσύ σκέφτεσαι το λογαριασμό της ΔΕΗ που δεν πλήρωσες, το σημαντικό e-mail που ξέχασες να στείλεις στον προϊστάμενο, και την καφετιέρα που ξέχασες να κλείσεις, και έτσι θα πληρώνεις τη ΔΕΗ για ένα σπίτι που έχει καεί!

Να σου πω και το ακόμα χειρότερο; Θα χρειαστεί να πληρώσεις και υπερωρία στον σύντροφο για τη μάταιη προσπάθεια που καταβάλλει να σε φέρει σε επαφή με το σώμα σου, μπας και έρθεις σε οργασμό.

Έρχεται η ανάμνηση του πρώην

Ένα μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου, η ανάμνηση του πάντα να ξεπηδά την πιο ακατάλληλη στιγμή! Αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε επειδή δεν τον έχεις ξεπεράσει, είτε επειδή μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον νυν ερωτικό σύντροφο με τον πρώην. Ναι, και με 1000 ανθρώπους να πας , όλοι διαφορετική εμπειρία θα προσφέρουν και όσον αφορά το φάντασμα του, θυμήσου τους λόγους που χωρίσατε, διαφορετικά, προχώρα την επανασύνδεση (αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια πια!)

Ωραία παριστάνεις το…κούτσουρο

Ξαπλώνεις και βάζεις τον αυτόματο πιλότο! Μα ούτε μια κωλοτούμπα στον αέρα; Μια αλλαγή ταχυτήτων; Μια προσπάθεια να πάρεις το χειριστήριο;

Το σεξ είναι επικοινωνία που σημαίνει πως αν το έργο είναι μονόλογος, ο οργασμός δεν θα έρθει!

Δεν είσαι και πολύ σίγουρη τι σε φέρνει σε οργασμό

Δεν το έχεις ψάξει μόνη σου, είσαι επιφυλακτική στο να δοκιμάζεις νέα πράγματα, δεν είχες και τους καλύτερους ερωτικούς συντρόφους, αρκετοί μπορεί να είναι λόγοι που δεν σε έχουν ωθήσει να διαπιστώσεις με ποιους τρόπους έρχεσαι σε οργασμό.

Ό,τι και να έγινε, ανήκει στο παρελθόν, και το μέλλον σε καλεί να κάνεις εκείνη την εξερεύνηση που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αρκεί να αναφέρω πως δεν είναι τυχαίο που το best seller των τελευταίων ετών είναι “Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” με την υποτακτική Αναστάζια…

Είπαμε η γυναίκα μπορεί να ευχαριστηθεί το σεξ χωρίς να έρθει σε οργασμό αλλά γιατί να αρκεστείς σε μια μπάλα παγωτό σοκολάτα όταν μπορείς να έχεις ένα παγωτό Σικάγο με σαντιγί, μπισκότα, αμυγδαλάκια, έξτρα σιρόπι και τα σπινθηροβόλα κεριά μαζί;