ΟΚ, υπάρχει η διαδεδομένη αντίληψη πως στο sex και στον πόλεμο επιτρέπονται όλα, ωστόσο υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ και μισούν οι γυναίκες…

 

Είναι το εξής απλό: Μην χρησιμοποιείς το δάχτυλο σου λες και σκαλίζεις τρύπα στο χώμα. Και αυτό το λέει η επιστήμη, δηλαδή η κυρία Emily Morse, σεξολόγος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Sex with Emily».

 

«Αν βουτήξεις εκεί χωρίς ιδιαίτερη τεχνική, το μόνο σίγουρο είναι πως θα την τραυματίσεις. Αυτό θα σταματήσει τα πράγματα νωρίς, τεχνικά πριν καν αυτά ξεκινήσουν», τόνισε η κυρία Morse σχετικά με την… εξερεύνηση της γυναικείας περιοχής από άτσαλες κινήσεις.

 

Το βασικότερο πρόβλημα, πάντα με όσα λέει η δόκτωρ, είναι πως ο γυναικείος κόλπος τραυματίζεται εύκολα, και κάπως έτσι αντιμετωπίζεις προβλήματα που δεν είχες προβλέψει με αποτέλεσμα να μείνεις και αυτό το βράδυ στην τηλεόραση να χαζεύεις Champions League.

 

Τι μπορείς να κάνεις; Ξεκίνα από το να κόψεις τα νύχια σου σωστά και να μην αφήσεις αιχμηρές άκρες. Μετά από αυτό, μην προσπαθήσεις να μπεις σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Όλα πρέπει να γίνονται αργά και προσεκτικά. Οι αργές και κυκλικές κινήσεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις καλύτερο οργασμό ακόμη και από το αν ερέθιζες το σημείο G της (ναι, υπάρχει δεν είναι μύθος).

 

Όταν λοιπόν καταφέρεις να φτάσεις εκεί, τότε απλά θα έχει πετύχει το λαχείο και πάνω από όλα η σύντροφος σου θα θέλει να επαναλάβεις ξανά και ξανά όσα έκανες. Σε διαφορετική περίπτωση θα είσαι ο άτσαλος εραστής που θα συζητάει με τις φίλες της το επόμενο πρωινό και πίστεψε με, δεν το θες αυτό…