Το σεξ αποτελεί την απόλυτη έκφραση των 5 αισθήσεων. Υπάρχει όμως μία που μπορεί μέσω της ενίσχυσης της να απογειώσει τη σεξουαλική διαδικασία. Αυτή η αίσθηση είναι η όραση.

Όταν το οπτικό πεδίο διευρύνεται και περιλαμβάνει τον κατοπτρισμό του ζευγαριού την ώρα που κάνει έρωτα τότε η απόλαυση μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονη για τους εξής λόγους:

Συγχρονίζεται το άγγιγμα με την εικόνα

Ο σύντροφος σου σε αγγίζει και την ίδια στιγμή κάνεις εικόνα το άγγιγμα του στον καθρέφτη. Αυτός ο συγχρονισμός αίσθησης και εικόνας κάνει την εμπειρία ακόμα πιο δυνατή.

Γίνεσαι πρωταγωνιστής της δικής σου ερωτικής ταινίας

Πόσο εύκολα θα έδινες στον εαυτό σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ερωτική ταινία; Δύσκολα, γιατί δεν θα ένιωθες άνετα να σε παρακολουθεί κάποιος να κάνεις σεξ. Μόνο που αυτή η ταινία έχει αποκλειστική προβολή για δύο και σου δίνει την ευκαιρία να οπτικοποιήσεις όλες τις φαντασιώσεις σου. Το να αφήνεις τον εαυτό σου να εκφραστεί σεξουαλικά μπροστά στον καθρέφτη είναι απελευθερωτικό, και η απελευθέρωση φέρνει την έντονη κορύφωση.

Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου

Αν θεωρείς πως η εικόνα που έχεις για το σώμα σου, σε περιορίζει στην ερωτική σου ζωή, τότε και σε αυτή την περίπτωση ο καθρέφτης θα λειτουργήσει απελευθερωτικά. Σε αυτή την περίπτωση “αντιμετωπίζεις το φόβο κατά πρόσωπο”: το να βλέπεις το πως αντιδρά το σώμα σου κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά και το πόσο απολαμβάνει την ερωτική ένωση με το σώμα σου ο σύντροφος σου θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τα ταμπού για το σώμα σου. Και ναι, επιτέλους θα το κάνεις και εικόνα: δεν δίνει δεκάρα για την κυτταρίτιδα!

Βελτιώνεται η τεχνική σας

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που χάρη στο σεξ μπροστά στον καθρέφτη ανακάλυψαν τρόπους να βελτιώσουν την τεχνική τους στο σεξ. Θα το θέσω απλά: είναι το ίδιο να διαβάζεις περιγραφή του Κάμα Σούτρα, το ίδιο να βλέπεις και τις εικόνες;

Επειδή το σεξ μπροστά στον καθρέφτη σημαίνει να παρακολουθείς σαν τρίτος το ξεγύμνωμα των κορμιών και των ψυχών σας είναι καλό να δοκιμάζεται από ζευγάρια που έχουν αποκτήσει οικειότητα, διαφορετικά μπορεί να γίνει περισσότερο άβολο, παρά απολαυστικό.

Ετικέτες: