Τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη συζήτηση με τέσσερις περιπτώσεις οργασμών που καραδοκούν και σε βρίσκουν εκεί όπου δεν τους περιμένεις,. Έχουν διάρκεια, ένταση και είναι απολαυστικοί μέχρι δακρύων!

1. Οργασμός από τη γυμναστική

Μία από τις μελέτες που γίνονται σε πανεπιστήμια- αυτή τη φορά έλαβε χώρα σε αυτό της Ιντιάνα- αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και καταπόνησης και εξαιτίας της βελτιωμένης ροής του αίματος, βάλε και την εκγύμναση των μυών της λεκάνης μπορείς να έχεις κορυφαία απόλαυση χωρίς αναστολές! …Βάλε φόρμα και φύγαμε!!!!!

2. Ο οργασμός του ύπνου

Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, είναι η φάση που βλέπουμε πολλά όνειρα, υπάρχει αυξημένη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτό σημαίνει ότι εκεί όπου κοιμάσαι εκτός από όνειρα έρχονται και διάφορες άλλες συσπάσεις απολαυστικής ηδονής!

3. Εγκεφαλικός οργασμός

Ο συνδυασμός της σωστής αναπνοής, της φαντασίας και της συγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει στα μονοπάτια ενός ερωτικού παροξυσμού.

4. Οργασμός του τοκετού

Κατά τη διάρκεια του τοκετού διεγείρονται οι ίδιες περιοχές των γυναικείων γεννητικών οργάνων που διεγείρονται και κατά τη διάρκεια του sex. Bingo!