Το sex είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Εμείς οι άντρες νομίζουμε πως είμαστε οι καλύτεροι εραστές για κάθε γυναίκα. Αλλά δεν είμαστε. Και δεν το καταλαβαίνουμε παρά μόνο όταν βλέπουμε την παρτενέρ μας να κοιτάζει νωχελικά το ταβάνι, την τηλεόραση ή να παίζει με μια τούφα από τα μαλλιά της κατά την διάρκεια του sex.

Ξέρεις γιατί; Διάβασε παρακάτω

-Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ικανοποιήσεις  μια γυναίκα

Το πέος ΔΕΝ είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Ένας άντρας μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα με το στόμα, τα χέρια και με την φαντασία. Είναι η αρχή του σινεμά: Όταν βλέπεις το ίδιο έργο (εκτός από το Fight Club) 15 φορές ΔΕΝ θες να το δεις ξανά. Μην προβάλεις το ίδιο έργο όσα Oscar και αν έχει πάρει.

-Είσαι προβλέψιμος

Σαν τα θρίλερ. Ξέρεις ότι από την ντουλάπα θα πεταχτεί ο δολοφόνος και ο πρωταγωνιστής την ανοίγει. Προβλέψιμο. Το ίδιο κάνεις και εσύ στο σεξ. Άλλαξε λίγο το «σχέδιο πτήσης». Πάρε έναν διαφορετικό δρόμο να δείτε κανένα άλλο τοπίο. Μιλάω με υπονοούμενα θέλοντας απλά να σου πω: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!

-Πουριτανόοοοοοος alert

Σου λέει να κάνετε σεξ στο σινεμά. Ντρέπεσαι. Σου λέει στο λούνα παρκ. Ντρέπεσαι. Σου λέει μέσα σε sex shop. Ντρέπεσαι. Δεν θα αργήσει η μέρα που θα σου πει «ντρέψου μόνος σου».

-Γλυκουλικουλογάκια

Το ότι δεν μιλάς «βρώμικα» δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μιλάς σαν να κάνεις σεξ σε ένα λιβάδι και πεταλούδες ολόγυρά σας. Μίλα ανθρώπινα!  Με κανονική χροιά στη φωνή και με κανονικές λέξεις, όχι ευφημισμούς ή… παρατσούκλια.

-Που είναι η ένταση; ΟΕΟ;

Ξέρεις ένα τέμπο; Ωραίος, μάθε άλλα 15 για να την ικανοποιήσεις. Και στο γυμναστήριο ξέρεις να κοπανιέσαι με τα σίδερα κανά διωράκι. Αν δεν βάλεις ένταση (και φαντασία) στο κρεβάτι θα σε βαρεθεί. Μην πιάνεις την δεξιά λωρίδα και πας με 80. Ανέβα στα 150, πέσε στα 80 ξανά και μετά άντε πάλι 150. Πιστεύω να έγινα κατανοητός…