Ήταν ο πιο περιζήτητος εργένης της showbiz. Γι’αυτό όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του George Clooney με τη δικηγόρο Amal Alamuddin το “προσκλητήριο έπεσε από τα χέρια” πολλών.

O άντρας που δήλωνε κάποτε σε συνέντευξη του στο CNN  το 2011 ‘’Λυπάμαι που θα σας το «χαλάσω» αλλά έχω παντρευτεί μία φορά. Ναι, έχω αποδείξει πόσο καλός ήμουν ως σύζυγος γι’αυτό το επέτρεψα να συμβεί…μία φορά’’, όχι μόνο είπε να ενδώσει ξανά στον έγγαμο βίο αλλά από ό,τι φαίνεται έχει βρει και τη “συνταγή επιτυχίας” για ένα γάμο με διάρκεια κι ευτυχία.

Μάγοι δεν είμαστε αλλά τα κάτωθι επιχειρήματα είναι δυνατά:

Βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον

O George Clooney σε συνέντευξη του στο περιοδικό People όταν ρωτήθηκε για τον έγγαμο βίο απάντησε πως “η μόνη προσαρμογή που είχαμε να κάνουμε είναι να συντονίσουμε τα προγράμματα μας. Η συμφωνία μας είναι πως δεν θα μένουμε χωριστά παραπάνω από μία εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, είναι ένα πλάνο που έχει εξυπηρετήσει και τους δύο”.

Τους ενώνει ένας σημαντικός σκοπός

Η Amal Clooney είναι δικηγόρος και ο George Clooney ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αφοσίωση τους σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό ευνοεί τον αμοιβαίο σεβασμό και υποστήριξη, αλλά και το πάθος στη σχέση τους.

Δεν παύουν να επαινούν ο ένας τον άλλον

Ο George Clooney από το λόγο που εκφώνησε όταν παρέλαβε το τιμητικό βραβείο των Χρυσών Σφαιρών μέχρι τη δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή πως “η Amal είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Σε νοιάζεται και τυγχάνει να είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Επίσης, έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ”.

H Amal πάλι ως ένα χαμηλών τόνων άτομο συνοδεύει τον George Clooney σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις του και μόνο το βλέμμα της αρκεί για να φανερώσει το θαυμασμό που τρέφει στο σύζυγο της.george-clooney-amal-alamuddin-03

Η γλώσσα του σώματος τα έχει πει όλα!

Μπορεί να μην έχουν χαρίσει πλάνα με ερωτικά φιλιά στον Τύπο αλλά σπάνια θα τους καταγράψει ο φακός να μην κρατιούνται από τα χέρια, να μην ακουμπούν οι γοφοί τους ή να μην κοιτάζονται βαθιά στα μάτια.george-clooney-amal-alamuddin-01

Aν τα πράγματα είναι όντως έτσι…άντε, και στα δικά μας!

Ετικέτες: , ,