Μπορεί η Penny του “Big Bang Theory” μόλις να παντρεύτηκε αλλά η ηθοποιός που την υποδύεται Kaley Cuoco μόλις ανακοίνωσε το διαζύγιο της (ειρωνικό το λες).

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον τενίστα Ryan Sweeting την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2013 μετά από ένα θυελλώδες ρομάντζο διάρκειας τριών μηνών. ”Απλώς το ήξερα αμέσως” είχε δηλώσει το 2014 η Cuoco σε συνέντευξη της στον David Letterman. To ζευγάρι ξεκίνησε να ανταλλάσσει μηνύματα μετά τη γνωριμία τους, βγήκαν σε δείπνο και την επόμενη μέρα συγκατοίκησαν.

διαζύγιο  Kaley Cuoco

O γάμος της Kaley Cuoco και του Ryan Sweeting

Μπορεί για πολλούς αυτό και μόνο να αρκούσε για συνταγή καταστροφής: το ζευγάρι γνωρίζονταν τρεις μήνες πριν παντρευτούν εξ’ου και ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 21 μήνες.

Κι όμως η συμπεριφορά της Kaley Cuoco στo Instagram ίσως να φανέρωσε πολλά περισσότερα για το αληθινό πρόβλημα στη σχέση της. Βλέπετε η ηθοποιός είχε γεμίσει το λογαριασμό της με αμέτρητες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με το ταίρι της και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου “οι χρήστες έχουν την τάση να κάνουν συχνά posts που αφορούν τη σχέση τους τις ημέρες που αισθάνονται περισσότερο ανασφαλείς“.

διαζύγιο  Kaley Cuoco

Τα instagram posts της Kaley Cuoco

Για την ιστορία, η Kaley Cuoco έχει ήδη σβήσει όλες τις φωτογραφίες με τον λίαν συντόμως πρώην σύζυγό της ενώ όταν τον Απρίλιο του 2015 βγήκαν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού, η ηθοποιός χρησιμοποίησε και πάλι το Instagram για να απαντήσει.

Επομένως, όποιος κάνει συνεχώς posts που αφορούν το ταίρι του οδεύει στο χωρισμό; Δεν υπάρχει η πιθανότητα να περνάει τη φάση του απόλυτου έρωτα και να δυσκολεύεται να το κρύψει;

Όπως σε όλες τις καταστάσεις στη ζωή μας τη λύση τη δίνει το “μέτρο“. Σε αυτή την περίπτωση η λέξη-κλειδί = καμπανάκι είναι το “συνεχώς“. Η Cuoco ήταν αρραβωνιασμένη πριν γνωρίσει τον Ryan Sweeting, παντρεύτηκε μετά από τρεις μήνες σχέσης και δεν έχανε ποτέ να διατυμπανίζει μέσω Instagram πόσο ερωτευμένη ήταν. Μια τέτοια μίξη μάλλον δίνει αρκετές απαντήσεις για το διαζύγιο.

διαζύγιο  Kaley Cuoco

Παλαιότερο instagram post της Kaley Cuoco

Φυσικά, την πραγματική αιτία τη γνωρίζει μόνο το ζευγάρι, η 3οχρονη ηθοποιός όπως και όλοι οι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους κι εμείς της ευχόμαστε από εδώ και πέρα το Instagram της να γεμίσει μόνο με εικόνες πραγματικής κι ουσιαστικής ευτυχίας.

 

Ετικέτες: ,