Το καλοκαίρι του 2014 δεν προλαβαίναμε να ανακοινώνουμε celebrity γάμους όπως εκείνους των Kim Kardashian & Kanye West, Brad Pitt & Angelina Jolie και George Clooney & Amal Alamuddin.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

George & Amal Clooney

Και το καλοκαίρι του 2015 έρχεται η μία μετά την άλλη η είδηση για χωρισμούς και μάλιστα από ζευγάρια της showbiz που μετρούσαν πολλά χρόνια γάμου, όπως ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, η Gwen Stefani και ο Gavin Rosdale, και ο Blake Shelton με τη Miranda Lambert.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Jennifer Garner & Ben Affleck

Έτσι, μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε ποια ζευγάρια της showbiz που μετρούν πολλά χρόνια σχέσης έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι απογοητευτικό:

Sarah Jessica Parker & Matthnew Broderick

Η τηλεοπτική Carrie το έλεγε και το ξανάλεγε στις συνεντεύξεις της πως δεν είχε καμία σχέση με την ηρωίδα που ενσάρκωνε. Για του λόγου το αληθές η Sarah Jessica Parker γνώρισε το 1991 τον Matthew Broderick όταν εκείνος σκηνοθετούσε το θεατρικό έργο όπου θα πρωταγωνιστούσε.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Parker & Broderick στα 90s

Παντρεύτηκαν το 1997 κι έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Όταν κάποια στιγμή η ηθοποιός ρωτήθηκε τι της αρέσει στο να είναι παντρεμένη, απάντησε “το να είμαι παντρεμένη”.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Parker & Broderick σήμερα

Will & Jada Smith

O Will γνώρισε την Jada το 1994 στα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε εκείνος με τίτλο “The Fresh Prince of Bel Air”.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Ο γάμος του Will και της Jada Smith

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1997, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και παρόλο που εκείνη έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε ο γάμος της, παραμένουν μαζί και αγαπημένοι.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

O Will και η Jada Smith σήμερα

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.

Γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας “Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι”, άρχισαν όμως τη σχέση τους το 2000, ενώ το 2002 παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο και δεν έχουν δώσει ούτε μία αφορμή για σκάνδαλο!

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Freddie Prinze Jr. & Sarah Michelle Gellar τότε και σήμερα

David Bowie & Iman

Όσο περίεργο κι αν φανεί η Iman ήταν εκείνη που δεν ήθελε να δεσμευτεί με τον David Bowie όταν γνωρίστηκαν το 1990, ενώ εκείνος έχει δηλώσει πως σκεφτόταν τα ονόματα των μελλοντικών παιδιών τους το ίδιο βράδυ.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Ο γάμος του David Bowie και της Iman

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1992 και απέκτησαν μία κόρη το 2000.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Iman & David Bowie σήμερα

Kelly Ripa & Mark Consuelos

Μπορεί στην Ελλάδα να μην ιδιαίτερα γνωστοί αυτοί οι δύο, αλλά στην Αμερική είναι, επειδή πρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη σαπουνόπερα “All of my Children” το 1995, κι επειδή η Ripa είναι σήμερα μία από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες. Η Ripa έχει ομολογήσει πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Consuelos γι’αυτό και δεν δίστασε να του φανερώσει πως είχε ονειρευτεί πως θα παντρεύονταν στη Ρώμη, την επόμενη μέρα της γνωριμίας τους. Μπορεί να μην πήγαν στη Ρώμη για να παντρευτούν, αλλά στο Λας Βέγκας την επόμενη χρονιά, κι έκτοτε είναι μαζί έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης Ripa-Consuelos

Όταν η Ripa ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό ευτυχίας του γάμου της, δεν δίστασε να απαντήσει πως στέλνει belfies στον σύζυγο της κρατώντας ζωντανό το πάθος μεταξύ τους.

οι δυνατοί γάμοι της showbiz

Ripa & Consuelos σήμερα

Ετικέτες: ,