Μερικές φορές μπορεί να παρακολουθείτε μια ερωτική σκηνή σε μια ταινία και να σας προκαλεί γέλιο καθώς φαίνεται ότι όλο αυτό δεν γίνεται στην πραγματικότητα. Άλλες φορές πάλι φαίνεται τόσο πραγματικό που σε κάνει να αναρωτιέσαι “βρε λες;”. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι αστέρες που “έδωσαν τα πάντα” στο συγκεκριμένο ρόλο και μάλλον τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά.

Nymphomaniac

nympho

Παρόλο που είχε ειπωθεί πως οι ερωτικές σκηνές του Nymphomaniac θα είναι πέρα για πέρα αληθινές, η Shia βιάστηκε να το καλύψει ισχυριζόμενη ότι το μοντάζ ήταν πολύ καλό. Εμάς δεν μας πείθει πάντως.

Performance

bc503d5527719ff11ec547e6e3bd9d97

Μάλλον ο Mick Jagger πάτησε την φιλία του με τον Keith Richards για να κάνει σεξ με την τότε κοπέλα του Keith. Anita στη ταινία Performance το 1968.

Monster’s Ball

halle_berry_monsters_ball

Αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί ο Billy χώρισε με την Angelina Jolie μετά από τη συγκεκριμένη ταινία, τότε θα σας θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον Billy και τη Halle στα γυρίσματα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Bolero

10movie_215Pyxurz

Στη ταινία Bolero το 1984 μάλλον η Bo Derek δεν ήταν και τόσο καλό κορίτσι και έκανε τη σκηνή αληθινή με τα όλα της, και ας ήταν σκηνοθέτης ο σύζυγος της.

The Brown Bunn

tumblr_mj485ld7Nt1qjd5p1o1_1280

Το 2003 που γυρίστηκε η ταινία η Chloe δήλωσε δημόσια πως ναι, όντως έκανε στοματικό έρωτα στον Vincent Gallo και μπράβο της που το παραδέχτηκε.