Έχουμε μιλήσει για ηθοποιούς που έγιναν ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ταινιών ή για τα πιο ωραία φιλιά της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Τι συμβαίνει όμως όταν πρέπει να φιλήσεις τον συμπρωταγωνιστή σου και εσύ για κάποιο λόγο δεν θες. Αναγκάζεσαι να κλείσεις μάτια (μερικές φορές και μύτη) και να φιλήσεις ώστε να τελειώσει το γύρισμα μια και έξω και να μη χρειάζεται να γίνει ξανά η σκηνή. Τα κουτσομπολιά του Hollywood δίνουν και παίρνουν για ηθοποιούς που το έκαναν με το ζόρι και εμείς σας τους παρουσιάζουμε.

 My Best Friend’s Girl -Dane Cook & Kate Hudson

Σύμφωνα με πληροφορίες η Kate είχε φάει πριν τη σκηνή με το φιλί κρεμμύδι και μάλλον γι αυτό τον άρπαξε όπως θα δείτε και εσείς.

Spiderman-Tobey Maguire και Kirsten Dunst

Όσο και αν σου φαίνεται ρομαντική αυτή η σκηνή να ξέρεις πως ο Tobey έχει άλλη άποψη αφού το νερό από τη βροχή τον ενοχλούσε στη μύτη. Πάντως βγήκε ρομαντικό για ταινία δράσης. Μπράβο Tobey!

Interview With The Vampire-Brad Pitt και Kirsten Dunst

Και ενώ φαίνεται πως δεν είχε πρόβλημα με τον Spiderman η Kirsten γκρίνιαξε για τη συγκεκριμένη σκηνή. Δικαιολογείται όμως γιατί ήταν μικρούλα. Μπουκάλα δεν έπαιζαν άραγε στα παιδικά πάρτυ;

Mission Impossible 2-Tom Cruise και Thandie Newton

Σαλιάρης μας προέκυψε ο Tom Cruise σύμφωνα με τη Thandie γι αυτό και το φιλί δεν έχει τόσο πάθος. Ντροπή Tom, δε το περίμενα από εσένα.

Wanted-James McAvoy και Angelina Jolie

Η αμηχανία του James είναι φανερή, σίγουρα ήταν επειδή έτσι ήταν το σενάριο αλλά έγινε πιο πιστευτό τη στιγμή μάλιστα που ο James γνώρισε την Angelina λίγο πριν.