Έχουμε μπει αισίως σχεδόν στον Δεκέμβριο. Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Αρχίζει η αγαπημένη περίοδος όλων μας και δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Αν λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα, θέλεις να κάνεις τα πράγματα όχι μόνο γιορτινά, αλλά και λίγο πιο πικάντικα στις προσωπικές σου στιγμές, τότε αυτά τα 3 γυναικεία χριστουγεννιάτικα εσώρουχα, θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι.

Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός, πως αν εμφανιστείς μπροστά του φορώντας ένα από αυτά, δεν θα τον νοιάζει, ούτε να μπει στον κόπο να ανοίξει τα δώρα του.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε αμέσως.

Capture

Πρώτο είναι αυτό το σετ γυναικεία εσώρουχα, που αποτελείται από εσώρουχοσουτιέν με βολάν και σκούφο, σε κόκκινο, φλογερό χρώμα. Φαντάσου να τον υποδεχτείς έτσι ντυμένη, μια μέρα που γυρίζει από την δουλειά. Είναι σίγουρο πως θα γίνεις η πιο αισθησιακή και σέξι αγιοβασιλίτσα που θα έχει συναντήσει ποτέ.Αυτό το γυναικείο εσώρουχο έχει τέλεια εφαρμογή και αγαπάει το κορμί σου, αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία. Αβίαστα ελκυστική και απόλυτα σαγηνευτική. Έτσι ακριβώς θα νιώθεις φορώντας το. Βρες το εδώ.

Capture

Δεύτερη επιλογή είναι το φλογερό κόκκινο κορμάκι με δαντέλα και ανοιχτή πλάτη. Αν εμφανιστείς έτσι μπροστά του και του προτείνεις να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι δεδομένο πως θα είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Αλλά που ξέρεις, μπορεί να καταλήξετε να περνάτε ακόμα καλύτερα τελικά.

Capture

Τρίτη επιλογή είναι αυτό το βελούδινο γυναικείο κορμάκι, σε κόκκινο φλογερό χρώμα του πάθους. Το βελούδο σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα, πρέπει να ξέρεις πως δημιουργεί τον πιο ακαταμάχητοσυνδυασμό.

Επίσης, το συγκεκριμένο κορμάκι αγκαλιάζει υπέροχα το κορμί, ενώ τα κόψιματά του, αφήνουν ακάλυπτες τις χυμώδεις γυναικείες καμπύλες σου. Είναι σίγουρο πως φορώντας κάτι τέτοιο, δεν θα μπορεί να πάρει ούτε το βλέμμα του, αλλά ούτε και τα χέρια του από πάνω σου.

Πού θα τα βρεις όλα αυτά;

Μπες τώρα στο e-string.gr και βρες τα πιο αισθησιακά και ιδιαίτερα γυναικεία εσώρουχα, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο σέξι και ελκυστική από ποτέ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, το καλύτερο του δώρο, θα είσαι σίγουρα εσύ και μόνο!