Λένε πως είναι η στάση των παντρεμένων, των ζευγαριών που βαριούνται, ή που έχουν βαρεθεί, πως δείχνει ρουτίνα και επανάληψη. Και όμως, όλοι αυτοί πιθανότατα κάνουν κάτι λάθος, γιατί το ιεραποστολικό είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από απλά μια στάση. Γιατί; Έχουμε μπόλικους λόγους για να σε πείσουμε! Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους…

1 Είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου
Κυρίως γιατί στην ιεραποστολική δείχνεις πάντα άψογη. Κανένας λόγος να ανησυχείς για παχάκια στο στομάχι, ατημέλητο και μπερδεμένο μαλλί, περίεργες στάσεις σώματος. Είσαι ξαπλωμένη, τα μαλλιά σου επιπλέουν στο μαξιλάρι, το πρόσωπο σου ορατό και ήρεμο. Σε αυτή τη στάση θα δείχνεις πάντα πιο όμορφη από όλες τις υπόλοιπες, γι αυτό και είναι η καλύτερη ιδέα για την πρώτη φορά που κάνετε σεξ.

2 Μπορείς να τον χειριστείς
Σκέψου το λίγο, σε καμία άλλη στάση δεν μπορείς να κουμαντάρεις τις κινήσεις του σώματος του τόσο καλά όσο στην ιεραποστολική. Σε όλες τις άλλες εκείνος έχει, λίγο ή πολύ, τον έλεγχο. Στην συγκεκριμένη όμως μπορείς να βρεις τον ρυθμό του, να συγχρονιστείς και στην συνέχεια να τον φέρεις στα δικά σου νερά. Ενώ η αίσθηση πως τον έχεις αγκαλιά είναι τόσο μα τόσο όμορφη. Και βολική!

3 Έχει πολύ εύκολες παραλλαγές
Μπορεί να είναι μια στάση, αλλά χωρίς καν να σηκωθείς μπορείς να κάνεις αρκετές διαφορετικές στάσεις. Για αρχή σήκωσε τα πόδια σου και λύγισε τα γόνατα σου στο ύψος του προσώπου του. Επίσης μπορείς να σηκώσεις τα πόδια σου και να τα στηρίξεις στους ώμους του, εφόσον εκείνος είναι ανασηκωμένο, ενώ ακόμα καλύτερα τύλιξε τον κορμό του με τα πόδια σου.

4 Έχεις επιστημονικά τον καλύτερο οργασμό
Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες στην ιεραποστολική στάση και με διάφορες ειδικές ασκήσεις πίεσης στην ευαίσθητη περιοχή σου, μπορέις όχι μόνο να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση σου αλλά να βρεις πιο εύκολα το σημείο G.

5 Τον βλέπεις
Ναι είναι κλισέ, ρομαντικό, δεν σε αφορά και πολύ αλλά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να μπορείς να βλέπεις τον άλλον στα μάτια κατά διαστήματα, κατά τη διάρκεια του σεξ. Να τον παίρνεις αγκαλιά και είστε πραγματικά ένα!