Μετά από χρόνια σχέσης, σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι όπως στις αρχές. Δεν υπάρχει τόσο έντονο το πάθος που σας χαρακτήριζε παλιά και η διεκδίκηση δεν είναι πλέον προτεραιότητα του αγοριού σου ή δική σου. Γιατί καθημερινά πρέπει να διεκδικείς αυτόν που αγαπάς αφού στην ζωή τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένο.

Η σχέση που λες πρέπει να σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, να σε γεμίζει εμπειρίες και στιγμές και μόνο όταν επενδύσεις σε αυτή μπορείς να το καταφέρεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσεις την φλόγα αναμμένη, πριν έρθει η ρουτίνα. Πώς θα γίνει αυτό; Διάβασε τους παρακάτω 4 τρόπους.

1. Δώσε βάση στο φιλί

Το φιλί όσα χρόνια και να περάσουν δεν γίνεται να το βαρεθείς. Πάντα θα σου θυμίζει την πρώτη φορά που ένωσες τα δικά του με τα δικά σου, αλλά τώρα τελευταία σα να το έχεις ξεχάσει λίγο, ε; Χαιρέτησε τον με ένα φιλί για καλημέρα, για καληνύχτα και φίλησε τον σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς αφορμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη το παρεμελείς!

tumblr_o18luivA8o1th3s35o1_500

2. Προγραμματίστε εξόδους

Ωραίο να μένεις στο σπίτι και να βλέπεις ταινίες με τον άνθρωπο σου, αλλά φτάνει. Κανονίσε ένα βράδυ να βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο, φόρεσε τα καλά σου και θύμησε του γιατί είστε τόσο καιρό μαζί. Γιατί τον ερωτεύτηκες από την πρώτη στιγμή που τον είδες και δεν θα αλλάξει όσος καιρός και να περάσει. Όλοι μας χρειαζόμαστε επιβεβαιώσεις στην ζωή μας.

 

3. Σεξ και πάλι σεξ

Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που χρειάζεται μια μικρή ανάλυση. Έχω ακούσει πολλά ζευγάρια να αναφέρουν ότι το σεξ μειώνεται κατά πολύ όταν αποφασίζουν να μείνουν μαζί. Πράγμα αδιανόητο για το δικό μου κεφάλι αφού στην ουσία έχεις την δυνατότητα να απολαμβάνεις το αγόρι σου όποτε θες και όσο θες. Γιατί ξαφνικά να μπεις σε περιορισμό δηλαδή; Γενικά, το σεξ είναι ένας λόγος για να κρατηθεί μία σχέση. Αν έχεις “βαρεθεί” τα ίδια και τα ίδια, τότε μάλλον πρέπει να εκπλήξεις με διάφορα κόλπα τον παρτενέρ σου. Για παράδειγμα, φτιάξε μία πιο wild ατμόσφαιρα και θα δεις ότι θα το εκτιμήσει δεόντως. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου.

tumblr_o16shvspO21th3s35o1_500

 

4. Για μία εβδομάδα μην ασχολείστε με κινητά, τάμπλετ κτλ.

Ξέρω, ξέρω. Είναι πραγματικά δύσκολο για μία εβδομάδα να μη τσεκάρεις ανά 5 λεπτά το κινητό σου, ή να μη δεις τα email που σου στέλνει το αφεντικό σου, αλλά ξέρεις πόσο εύκολα μπορείς να απομακρυνθείς από την σχέση σου χάρη σε αυτά; Προσπαθήστε και οι δύο για μία εβδομάδα να δώσετε προσοχή μόνο ο ένας στον άλλον και ενδεικτικά φύγετε και για 3 ημέρες.

Αν κάνεις τα παραπάνω και δεν δεις αποτελέσματα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Ετικέτες: , ,