Η ατάκα «δεν σε θέλει άλλο πια» πραγματικά πληγώνει. Τι πάει να πει δηλαδή, δεν σε θέλει άλλο πια; Μέχρι χθες ξεκάθαρα έβλεπες ότι σε αποζητούσε ερωτικά. Τα συναισθήματα δεν έχουν on-off για όλους, γι’αυτό σίγουρα όταν βρίσκεσαι στην πλευρά του να μην παίρνεις όσα δίνεις, είναι πολύ κακό. Αν πάλι δεν είσαι και πολύ σίγουρη ότι τα συναισθήματα έχουν αλλάξει, τότε με τα παρακάτω ήρθε η στιγμή να λάβεις μια εξήγηση.

1. Δεν είσαι πια η προτεραιότητα του

Εκεί που πάντα βρισκόσουν πρώτη σε όλα, τώρα έρχεσαι σχεδόν τελευταία και καταιδρωμένη. Ακόμα κι αν περάσουν μέρες χωρίς να βρεθείτε και χωρίς να περάσετε ουσιαστικό χρόνο, εκείνον δεν φαίνεται να τον ενοχλεί, ειδικά αν εκείνος ευθύνεται που έχετε έρθει σε αυτή την κατάσταση.

2. Δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις όπως πρώτα

Το «δεν ξέρω» έχει γίνει η καραμέλα του σε ό,τι και να τον ρωτήσεις. Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα στην σχέση σας.

3. Δεν σε υπολογίζει πουθενά

Συμπεριφέρεται λες και είναι single. Κανονίζει τα πάντα με τους φίλους του, ακόμα και τις διακοπές του κι εσύ απλά δεν υπάρχεις πουθενά στο πρόγραμμα του. Δεν θα μπορούσε να στο δείξει πιο ξεκάθαρα ότι δεν προτιμάει την συντροφιά σου.

4. Αντιστρέφει ρόλους

Σου ρίχνει ευθύνες ότι δεν τον αγαπάς χωρίς λόγο, ότι δεν τον νοιάζεσαι αλλά στην πραγματικότητα εκείνος βρίσκεται σε αυτή την θέση. Σύμφωνα με εμπεριστατωμένη εξήγηση των ψυχολόγων, όταν ο σύντροφος σταματάει να είναι ερωτευμένος, τότε αυτή την συμπεριφορά θα προσπαθήσει να περάσει και σε σένα προκειμένου να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

Ετικέτες: ,