Η αγάπη πονάει. Και η απόρριψη πονάει περισσότερο από όλα. Αλλά παρόλα αυτά μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Όλοι μας έχουμε περάσει από το στάδιο μιας σπασμένης καρδιάς κάποια στιγμή της ζωής μας. Λένε πως η αγάπη πονάει αλλά πραγματικά η απόρριψη όπου συνδέεται με την αγάπη είναι αυτό που μας πληγώνει και μας δυσκολεύει τη διαδικασία να προχωρήσουμε μπροστά. Με το που ξεκινήσεις να γνωρίσεις μια νέα αγάπη νιώθεις τον κίνδυνο της απόρριψης γιατί φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ξανά και έτσι το μόνο αντίδοτο είναι η στεναχώρια.

Για να ξεπεράσεις όμως κάποιον θα πρέπει να βρεις το θάρρος να αγαπήσεις ξανά! Μέχρι ένα σημείο αυτό το γνωρίζουμε, όπως επίσης ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να σταματήσουμε να είμαστε τόσο ευάλωτες. Ο μόνος δρόμος για την αγάπη είναι δύσκολος όταν τον περπατάς στην αρχή μόνη σου.

Σκέψου απλά πως ένιωσες την τελευταία φορά που σε απέρριψε κάποιος. Δεν έχει σημασία τι είπες σε αυτό το πρόσωπο αλλά ότι δεν υπήρχε πραγματικά τρόπος να σ αγαπήσει πραγματικά καθώς η καρδιά του δεν ήταν απλά έτοιμη να το κάνει.

Μπορεί λοιπόν να πληγώνεσαι πολύ και να νιώθεις την καρδιά σου έτοιμη να σπάσει όπου σημείωσε πως όλα αυτά τα συμπτώματα είναι ανάλογα με εκείνα της καρδιακής προσβολής με δύσπνοια και πόνο στη καρδιά. Να διακινδυνεύσεις την αγάπη είναι και πάλι δύσκολο αλλά οι ανασφάλειες σας θα πρέπει να εξαλειφθούν. Όλοι είναι γραφτό να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Το τι πρέπει να κάνεις για να έρθει ο έρωτας στη ζωή σας εξαρτάται από το πόσο πρόθυμη είσαι για να πάρεις το ρίσκο να μην αφήσεις τις κακές σχέσεις του παρελθόντος να στοιχειώσουν τη ζωή σου με την πεποίθηση ότι η αγάπη στη ζωή σου μπορεί να υπάρξει ξανά.

 

Ετικέτες: , , ,