Στις μέρες μας ένα facebook post μπορεί να αποκτήσει τόση δύναμη και να γίνει viral. Πόσα ζωάκια έχουν χαθεί και έχουν βρεθεί ξανά εξαιτίας του share; Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Pippa McKinney όπου είναι 22 ετών και βρέθηκε ένα βράδυ σε ένα club. Στο ίδιο club βρισκόταν και ο Matty Steven όπου είχε σχέση με την Emily.

Ο νεαρός φλέρταρε αλλά και φίλησε την Pippa όπου εκείνη φρόντισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του. Στη συνέχεια της έδωσε τον αριθμό του κινητού του ο οποίος όμως ήταν λάθος. Η Pippa ενθουσιασμένη από το χθεσινό βράδυ της τηλεφώνησε το επόμενο πρωί στον Matty όπου όμως το τηλέφωνο ήταν λάθος. Για να τον βρει έκανε post τη φωτογραφία τους στο Facebook ζητώντας από τους φίλους της να κάνουν share τη φωτογραφία μέχρι να τον βρει.

UNILAD-Untitled-16

Επειδή όμως τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα μια φίλη της Emily πέτυχε τη φωτογραφία της Pippa όπου ήταν αγκαλιά με τον Matty και έκανε tag το όνομα της Emily. Τώρα ο Matty δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται πως είχε χωρίσει εκείνη την περίοδο με την Emily. Επιπλέον αναφέρει: Έχω κάνει ένα τεράστιο λάθος καθώς κατέστρεψα ότι καλύτερο είχε συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μόνο ένα μεθυσμένο φιλί και είμαι σίγουρος ότι έχουν συμβεί χειρότερα πράγματα σε άλλους ανθρώπους. Γιατί να πάω για χάμπουργκερ όταν έχω ένα φιλέτο στο σπίτι; Της έδωσα λάθος τηλέφωνο επίτηδες καθώς δεν είμαι τέτοιος τύπος. Το φιλί ήταν τελείως λάθος και εγώ το μετάνιωσα αμέσως. Μετά το φιλί πήγα στον φίλο μου και του ζήτησα να φύγουμε.

UNILAD-37

Η φωτογραφία του Matty και της Pippa είχε πάνω από 1500 σχόλια μέχρι να διαγραφεί από τη δεύτερη. Από την άλλη η Pippa ισχυρίζεται πως ο Matty δεν έμεινε μόνο στο φιλί αλλά της πρότεινε να πάει στο ξενοδοχείο όπου εκείνος έμενε για να περάσουν το βράδυ μαζί.

Όταν η φίλη της Emily είδε το post όπου πλέον είχε γίνει viral από τις κοινοποιήσεις ενημέρωσε την αγαπημένη της φίλη. Ταυτόχρονα η Pippa μπήκε στο προφίλ της Emily και αντίκρισε τη φωτογραφία του ζευγαριού και τότε κατάλαβε πως της είχε πει ψέμματα.

UNILAD-12074945_427327714135209_7467886594253898189_n8

 

Η Pippa δήλωσε πως όταν συνειδητοποίησε ότι είχε σχέση δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ένιωσε αμηχανία ενώ ντρέπεται για τη φίλη του πάρα πολύ καθώς δεν ήταν λάθος της όλο αυτό γιατί δεν ήξερε ότι είχε σχέση.

Παρόλα αυτά στο προφίλ της Emily υπάρχει η φωτογραφία του ζευγαριού ακόμα μαζί και ειλικρινά αναρωτιόμαστε για πόσο;

 

 

Ετικέτες: , , ,