Πόσες φορές έχεις συναντήσει γυναίκες που πέφτουν στη παγίδα επειδή δεν έχουν σχέση να περιμένουν τον έναν και μοναδικό για να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή μαζί του. Οκ, δεν λέω ότι είναι απόλυτα κακό αλλά γιατί να μη διασκεδάσεις όσο τον περιμένεις;

Άστραψε

Όλοι ξέρουν ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Αν λοιπόν θέλεις να αγοράσεις ένα κόσμημα γιατί να περιμένεις έναν άντρα να στο αγοράσει; Extra Bonus: εφόσον το αγόρασες εσύ θα σου αρέσει σίγουρα!

Ταξιδάκι

Γιατί να περιμένεις έναν άντρα απλά για να πας διακοπές; Κανόνισε με τις κολλητές τον προυπολογισμό και ετοιμάσου να φύγεις για τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης. Θα περάσετε εξίσου καλά “σπάζοντας” τα δεδομένα ότι το Παρίσι είναι η πόλη των ερωτευμένων.

 

Ραντεβού

Τι και αν το τηλέφωνο σου δεν χτυπάει; Εσύ έχεις τις κολλητές σου για να βγεις το βράδυ!Κανόνισε λοιπόν μαζί τους να πάτε στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης και φάε χωρίς να έχεις άγχος αν θα έχεις μαρούλι στο δόντι ή ντρέπεσαι να φας. Η ζωή είναι ωραία όταν είσαι single!

Σκύλος

Είναι ανάγκη να έχεις άντρα στη ζωή σου; Σε μερικές περιπτώσεις ναι, σε άλλες όχι. Και εξηγώ, αν θέλεις κάποιον για να είναι πιστός και συνέχεια δίπλα σου μάλλον ο σκύλος είναι η λύση. Αλλά, σου έχω και καλά νέα. Μόλις πάρεις σκύλο και τον βγάλεις βόλτα στη γειτονιά δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι θα έρθουν να σου μιλήσουν και να σου ζητήσουν ραντεβού. Μη ρωτάς γιατί, απλώς συμβαίνει. Πάρε σκύλο λοιπόν!

 

 

Ετικέτες: ,