Ο χωρισμός είναι ο ορισμός του ανθρώπινου πόνου μπορώ να πω. Ειδικά αν σε χώρισε, σε πλήγωσε, εσύ έπεσες στα πατώματα, κάποια στιγμή όμως στάθηκες στα πόδια σου και είπες ότι μπορείς να ζήσεις χωρίς εκείνον. Αλλά φυσικά, σαν γυναίκα που είσαι ήθελες και να τον κάνεις να πονέσει όσο εσύ. Και αυτή η μέρα ήρθε μόλις σου ζήτησε συγνώμη μετανιωμένος λέγοντας σου πως σε θέλει στη ζωή του. Εσύ τώρα τι θα κάνεις; Θα γυρίσεις; 

Δώσε χρόνο

Μην γυρίσεις πίσω αμέσως, δώσε λίγο χρόνο σε σένα αλλά και στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Άφησε τον να μιλήσει να σου πει τι τον έδιωξε μακριά σου. Στη συνέχεια μίλησε του για το πως έβλεπες εσύ την σχέση σας και τη έβλεπες ότι δεν πήγαινε καλά. Μιλήστε για τα λάθη σας ώστε να μη ξαναγίνουν.

Τα μαθήματα

Τα μαθήματα γίνονται παθήματα. Βρες τα σημεία όπου έκανες λάθος και τι έκανες σωστό σε αυτή τη σχέση. Μάθε από τα λάθη σου και προσπάθησε να καταλάβεις αν και εκείνος έχει κάνει το ίδιο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για να προχωρήσετε παρακάτω και να είστε μαζί.

Η συγνώμη

Αποφάσισες λοιπόν ότι θέλεις να είσαι μαζί του! Κανένας δεν θα πρέπει να στραφεί εναντίον σου γιατί η επιλογή είναι δική σου, και μόνο δική ΣΟΥ! Δύο άνθρωποι μετά από έναν χωρισμό ωριμάζουν, καταλαβαίνουν τι τους λείπει, τι θέλουν από μια σχέση και έρχονται πίσω ανανεωμένοι και τις περισσότερες φορές αυτό κρατάει. Δέξου τη συγνώμη του και φρόντισε να μη κάνεις τα ίδια λάθη.

Γίνε ανεξάρτητη

Μην αλλάξεις τίποτα από την περίοδο που ήσουν χωρισμένη. Φρόντισε να συνεχίζεις να βγαίνεις με τις φίλες του ώστε και εκείνος να έχει τον δικό του χώρο και χρόνο με τους δικούς του φίλους. Μη μένεις πάνω του συνέχεια γιατί όλο αυτό κουράζει τον άλλον και σίγουρα δεν θέλεις να χωρίσετε για ακόμα μια φορά.