Έχεις δει τη ταινία πως να χωρίσετε σε 10 μέρες όπου η Άντι προσπάθησε να κάνει τον Μπέντζαμιν, τον ορκισμένο γυναικοκατακτητή να την ερωτευτεί και στη συνέχεια να τη χωρίσει μέσα σε 10 μέρες; Μήπως είσαι στην ίδια φάση και θέλεις να χωρίσεις; Σου έχω τέλεια νέα. Παρακάτω βρίσκονται δύο βίντεο όπου το ένα αναφέρει πως θα τη χωρίσεις και το άλλο πως θα τον χωρίσεις.  Εντάξει, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να το κάνεις με τέτοιο τρόπο από τη στιγμή που δεν νιώθεις ερωτευμένος/η. Επιπλέον, μη ξεχνάς ότι είναι πολύ πιθανό ενώ έχεις πάρει την απόφαση να χωρίσεις λίγο καιρό αργότερα να το μετανιώσεις και να θέλεις να είστε ξανά μαζί. Πρόσεχε λοιπόν να είσαι σίγουρος/η για την απόφαση σου.

Αν θέλεις να τη χωρίσεις

Ξεκίνα με το να αφήνεις το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό. Να ξεχνάς επετείους, να αφήνεις τρίχες σου παντού και να της παίρνεις το πάπλωμα. Είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που περιγράφονται παρακάτω προκειμένου να τη κάνεις να εκνευριστεί και στο τέλος να σε χωρίσει.

Αν θες να τον χωρίσεις

Θέλεις να τον χωρίσεις και δεν ξέρεις πως; Φρόντισε να τον εκνευρίσεις αφήνοντας τρίχες παντού και αδιαφορώντας τελείως για το τι σου λέει. Πάρε το τηλεκοντρόλ από τα χέρια του ενώ βλέπει τη ταινία του και πες του να δείτε κάτι άλλο μαζί και στη συνέχεια πέσε για ύπνο.

 

Ετικέτες: