Τι και αν εσύ είσαι ερωτευμένη και στα πατώματα για χάρη του; Εκείνος (και μπράβο του μεταξύ μας γιατί δε σε παραμυθιάζει) σου λέει ότι θέλει να είστε friends with benefits ή fuck buddies ή μόνο sex ή πες το όπως θες εσύ. Α, σου έχω και άλλο ένα, ένας πρώην μου αυτό το έλεγε “σχέση” και τη κανονική σχέση την έλεγε “σχέση-σχέση” ( είδος υπό εξαφάνιση σαν την Καρέτα- Καρέτα). Κάπου εκεί λοιπόν ενώ τον αφήνεις σύξυλο και μαζεύεις τα κομμάτια σου ο οποίος guess what, θέλει πάλι το ίδιο από εσένα. Και πάμε πάλι από την αρχή. Τα ποτά και τα τσιγάρα έχουν καλύψει το τραπέζι με τις κολλητές και εσύ παλεύεις να βγεις από σχέσεις αδιέξοδα.

Για να έλξεις στη ζωή σου λοιπόν αυτό που πραγματικά θες πρέπει να γίνεις πλέον εσύ εκείνη που αποφασίζει αν θέλεις κάποιον στη ζωή σου ή όχι και στη τελική αν αξίζει κιόλας. Ναι, σίγουρα μιλάμε για μια καινούρια προσωπικότητα, τον καινούριο σου εαυτό. Και πως θα το πετύχεις αυτό; Εύκολο, ακολουθείς τα πέντε βήματα που αναλύονται παρακάτω και ξεκίνα να αναζητάς τον έρωτα.

1. Ιστορία μου, αμαρτία μου

sss

Πόσους πρώην είχες; Πόσα ελαττώματα είχες παρατηρήσει που στην αρχή φαινόντουσαν γλυκούλικα αλλά στη συνέχεια δεν τα άντεχες; Πολλά; Τέλεια! Θα τα γράψεις όλα σε χαρτί. Στις πρώτες θέσεις μάλλον θα φιγουράρουν: δεν ήθελε σχέση, ήθελε μόνο σεξ, μου μιλούσε άσχημα, δε μου μιλούσε καθόλου παρά μόνο για να βρεθούμε, ζήλευε και πολλά άλλα.

2. Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

letter_writing

Γράψε λοιπόν σε ένα χαρτί τι θέλεις από μια σχέση, τι πιστεύεις ότι θέλει εκείνος, πως θέλεις να είναι, πως να σου φέρεται κτλ. Μπορείς να γίνεις όσο αναλυτική θέλεις. Τώρα κλείσε το χαρτί και την επόμενη φορά που θα βρεις κάποιον διάβασε το δυνατά για να δεις αν έχει τις προϋποθέσεις που θες. Φυσικά θα το διαβάσεις σε συνδυασμό με το πρώτο για να δεις αν σου κάνει ο τύπος.

3. Άλλαξε τον τρόπο ζωής 

angry-woman1

Είναι πράγματα στη καθημερινότητα που σου προκαλούν εκνευρισμό; Δοκίμασε να τα αλλάξεις! Μπορείς με κάποιο τρόπο να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Μην έχεις κολλημένα τα πόδια σου στο έδαφος παρά δοκίμασε να ξεκολλήσεις μια και καλή από ότι σε απασχολεί και σε παιδεύει γιατί δεν αξίζει.

4. Επικοινώνησε με ανθρώπους που σε αγαπάνε

woman_friendship1

Ναι, μίλα ακόμα και με τη μαμά σου αλλά εννοώ κυρίως τους φίλους σου που θα καταλάβουν τους προβληματισμούς σου και θα σε βοηθήσουν μια και καλή να ξεμπλέξεις με όλα αυτά. Κράτα ανθρώπους στη ζωή σου που έχουν κάτι να σου δώσουν.