Θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις για αυτή τη σχέση και να την κάνεις να δουλέψει όμως δεν μπορείς να το καταφέρεις. Μπορεί να φαίνεστε τόσο καλά όταν είστε μαζί και το σεξ να είναι υπέροχο όμως εκτός από αυτό υπάρχουν βασικότερα προβλήματα τα οποία θα διαβάσεις παρακάτω. Έτσι, αν δεις ότι κάτι από αυτά που περιγράφονται παρακάτω τότε μάλλον ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

1. Είναι πάντα πολύ απασχολημένος για να σου απαντήσει στο μήνυμα. Υπάρχουν 24 ώρες σε μια μέρα και κάθε ώρα από αυτές έχει 60 λεπτά όπου ένα λεπτό έχει 60 δευτερόλεπτα. Σωστά; Γράψε τώρα ένα μήνυμα, πόση ώρα σου πήρε;

2. Η γάτα και το ποντίκι. Εσύ τον κυνηγάς και εκείνος είτε εμφανίζεται είτε εμφανίζεται ανάλογα με τη διάθεση του. Εξήγησε του πως κυνηγητό έπαιζες μόνο στο δημοτικό.

3. Δεν είσαι στη ζωή του. Όταν κάνει πράγματα για εκείνον, θέλει να βλέπει μόνο τους φίλους του, να πληρούνται μόνο οι δικές του ανάγκες κτλ. Κάτι τέτοιο όμως μήπως αφήνει εσένα έξω από τη ζωή του.

4.Έλλειψη σεβασμού. Είναι σημαντικό να νιώθει σεβασμό για εσένα και να σε εκτιμά σε ότι κάνεις. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε μάλλον δεν είναι κατάλληλος για σένα.

5. Δεν σε υποστηρίζει. Η υποστήριξη είναι κάτι πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι σε μια σχέση. Δεν είναι μόνο να σε υποστηρίξει για κάτι που θα κάνεις αλλά να είναι δίπλα σου όταν τον χρειαστείς.

6. Δεν σε παρουσιάζει στους ανθρώπους του. Ναι, σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να σε καλέσει στο σπίτι του αλλά αν είστε πέντε μήνες μαζί και κανείς δεν ξέρει τίποτα για εσάς πέρα από το όνομα σας τότε είναι ένα πρόβλημα