Οι σχέσεις απαιτούν τόνους προσπάθειας. Γι αυτό υπάρχουν τα περιστασιακά ραντεβού. Οι άντρες θέλουν να δοκιμάσουν τις γυναίκες πριν αποφασίσουν ότι τελικά θέλουν να μείνουν μαζί τους. Μερικές φορές μπορεί να γίνει αμέσως και άλλες φορές καταλαβαίνουν μετά από καιρό ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν. Αυτό που ξεκινάτε στην αρχή είναι απλά μια δοκιμή. Πώς μπορείς να το καταλάβεις:

1. Μιλά ανοιχτά για άλλες κοπέλες όπου βγαίνει ραντεβού. Γιατί πολύ απλά ο κύριος δεν ασχολείται με εσένα και φροντίζει να πληγώνει τα συναισθήματα σου. Αν έψαχνε για σχέση τότε σίγουρα δεν θα το έκανε αυτό, όχι μόνο να το πει αλλά ούτε καν να μπει στη διαδικασία να το κάνει.

2. Σε παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν θέλει αυτός. Και συνήθως η συζήτηση τελειώνει στο κρεβάτι. Δεν σε σκέφτεται όλη μέρα γι αυτό μη σκέφτεσαι και εσύ πως θα γίνεις κάποτε η επίσημη. Αν γινόταν αυτό δεν θα εστίαζε στο πότε και που θα κάνετε σεξ.

3. Εξαφανίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς εκεί που είστε καλά ξαφνικά εξαφανίζεται. Ναι, πιέζεται! Εμφανίζεται μετά από καιρό σαν να μη τρέχει τίποτα και είναι όλα καλά. Τουλάχιστον για εκείνον, για εσένα; Μμμμ, αυτό είναι άλλη ιστορία.

4. Δεν σε έχει γνωρίσει ποτέ στους φίλους του. Και δεν πρόκειται γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να επενδύσει σε εσένα. Οπότε καλό είναι να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις παρακάτω.