Το σεξ είναι συνδυασμός πραγμάτων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα ρούχα που φοράς. Κάποιοι άντρες έχουν ορισμένες προτιμήσεις που τους βοηθούν να «ανάβουν» περισσότερο, ενώ κάποιοι άλλοι τους αρέσει η γυναίκα να είναι απλά τελείως γυμνή. Εμείς θα μιλήσουμε φυσικά για την πρώτη κατηγορία μιας και είναι πιο σημαντική και δείχνει ότι ο άντρας έχει και φαντασία όταν θέλει.

Σημειώνεις;

1. Γόβες

Μεγάλη αγάπη έχουν για τις γόβες. Είναι αυτό το σέξι που βγάζει αυτό το παπούτσι και τους εξιτάρει ακόμα περισσότερο. Αν έχει ρουτινιάσει το σεξ με τον φίλο σου, δοκίμασε να φορέσεις τις αγαπημένες κόκκινες γόβες σου.

2. Κάλτσες

Σύμφωνα με έρευνες για κάποιο λόγο όταν φοράς κάλτσα το σεξ είναι καλύτερο. Τώρα έχεις ένα παραπάνω λόγο μιας και οι άντρες θέλουν πολύ να φοράς κατά την διάρκεια του σεξ τις ψηλές χουχουλιάρικες κάλτσες σου που καλύπτουν και λίγο γάμπα.

3. Ψηλόμεσο εσώρουχο

Κι όμως είναι περισσότερο σέξι απ’όσο νόμιζες. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγεις απ’τα καθιερωμένα εσώρουχα και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που θα του αρέσει.

4. Το μπλουζάκι του

Κάθε άντρας εκεί έξω τρελαίνεται να φοράς το φούτερ ή το μπλουζάκι του. Πόσο μάλλον όταν φορέσεις το μπλουζάκι του που είναι σαν φόρεμα πάνω σου.