Οι γυναίκες και το σεξ είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και με τον παράγοντα «άντρας» στην εξίσωση τότε τα πράγματα γίνοντα ακόμα πιο σύνθετα. Πάντως η αλήθεια είναι μία. Η γυναίκα μπορεί να καταλάβει από χιλιόμετρα εάν ένας άντρας είναι από μέτριος εώς κακός στο κρεβάτι. Δεν της ξεφεύγει τίποτα, καταλαβαίνει κάθε fake κίνηση, κάθε υπερβολή, κάθε έναν που προσποιείται τον έμπειρο, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Ιδού 5 λόγοι που κάνουν τους άντρες να είναι χάλια στο σεξ και οι γυναίκες το έχουν συζητήσει αμέτρητες φορές μεταξύ τους.

1. Το σεξ δεν είναι αγώνας 100 μέτρων.
 Και εσύ μίστερ το αντιμετωπίζεις σαν σπρίντερ. Εκτός κι αν μιλάμε για εξαιρέσεις παθιασμένου δεκάλεπτου σεξ, όταν αυτό διαρκεί λιγότερο από δύο κολλητά τραγούδια στο ραδιόφωνο, τότε μάλλον προσγειώθηκες πρώτη φορά στη γη και δεν ξέρεις πως η γυναίκα θέλει το χρόνο της! 

2. Νομίζεις πως είσαι πορνοστάρ. Μεγάλε δεν γυρίζουμε ταινία! Εκτός από το στήθος υπάρχουν και τα μάτια μου που μπορείς να τα κοιτάζεις. Και εκείνη την τρελή στάση που είχες δει στο youtube και εγώ πρέπει να πάθω εξάρθρωση ώμου για να την κάνω, ξέχασέ την. Α, και έλεος, κόψε τις γελοίες ατάκες του στυλ «τι σου κάνω μάνα μου». Δεν με ενδιαφέρει εάν θέλεις να γίνεις Γκουζγκούνης Νο.2.

3. Απλά δεν το ‘χεις. Άλλος είναι καλός στα μαθηματικά, άλλος όχι. Άλλος ξέρει να αλλάξει μία λάμπα, άλλος όχι. Εσύ δεν ξέρεις από σεξ. Μπορεί να είσαι πολύ καινούργιος στο σπορ. Μπορεί να πρέπει να κάνεις μπόλικη έρευνα ακόμα επάνω στο θέμα. Μπορεί το άγχος σου να προκαλεί θεματάκια εκεί χαμηλά. Προς το παρόν δεν το κατέχεις το σπορ και θα τα πούμε μία άλλη φορά.

4. Έχεις κάτι που… ξενερώνει. Είναι η μυρωδιά σου; Είναι το πως τρίζεις τα δόντια σου; Είναι οι αστείες γκριμάτσες  σου; Εκείνος ο περίεργος ήχος που κάνεις όταν τα δίνεις όλα; Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή στην υγιεινή και σε μικρές λεπτομέρεις και αρκεί ένα τόσο δα πραγματάκι για να τις ξενερώσει. Δεν θα στο πουν. Θα συνεχίσουν να κοιτάζουν το ταβάνι και που και που και το ρολόι.

5. Σε έχει ξεπεράσει. Δεν απαντάει τόσο γρήγορα όσο παλιά στα μηνύματα σου; Υπάρχει λόγος. Μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης το σεξ ξεθύμανε πολύ γρήγορα και πλέον όταν βγαίνουν τα ρούχα δεν υπάρχει καμία σπίθα στον αέρα. Μπορεί να είσαι καλό παιδί, αλλά εάν μετά το σεξ δεν βλέπεις αστεράκια παντού, δεν αξίζει να χαλάμε το χρόνο μας.