Το σκηνικό ίδιο. Γνωρίζεις έναν άντρα, βγαίνετε δυο-τρεις φορές, δείχνει ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον για σένα, αλλά στην πορεία κάτι στράβωσε στο θέμα σας κι εκείνος εξαφανίστηκε. Ανένδοτος, ένα πράγμα. Φυσικά ως γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, αρχίζεις να σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά που είχε εκείνος, αντί να σκεφτείς μήπως είναι δικό σου το φταίξιμο που δεν προχώρησαν σε κάτι πιο ουσιαστικό οι συναντήσεις σας. Μήπως όμως τον ξενέρωσε κάτι σε σένα; Μήπως τα παρακάτω σου λένε κάτι;

1. Βρίζεις σαν τον γείτονα μου

Κάθε άντρας (ρώτα όποιον θέλεις) δεν θέλει με τίποτα η κοπέλα που του αρέσει να βρίζει σαν τον νταλικέρη (τον γείτονα μου δηλαδή). Είναι άλλο να έχεις νεύρα με κάτι που σε ενόχλησε και να ξεσπάσεις με διάφορα «χαριτωμένα» λόγια και άλλο σε κάθε έξοδο να βρίζεις δίχως αύριο. Βάλε ένα στοπ, αλλιώς δεν σε βλέπω καλά.

2. Το υπερβολικό βάψιμο

Δεν είναι δα και κάτι καινούριο. Το ξέρεις ότι κανένας άντρας δεν θέλει η κοπέλα του ή αυτή που γνώρισαν, να βάφεται υπερβολικά. Τους αρέσει το φυσικό πάνω σου, και αυτό είναι που λατρεύουν να βλέπουν. Και να θέλει να κάνει κίνηση να σε φιλήσει, αν φοράς έντονο κραγιόν θα τον σταματήσει, γι’αυτό άσε την φυσική σου ομορφιά να τον σαγηνεύσει.

3. Δίνεις παραπάνω λεπτομέρειες για τις δύσκολες ημέρες του μήνα απ’ότι πρέπει

Είναι κάτι που το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται όμως να δίνεις λεπτομέρειες για τις δικές σου δύσκολες ημέρες. Σύζητησε το με τις φίλες που θα σε νιώσουν απόλυτα και όχι με τον φίλο σου ή ακόμα χειρότερα, με κάποιον που γνώρισες πρόσφατα. Καλό είναι επίσης, όταν μιλάς για την περίοδο σου, να μην χρησιμοποιείς ατάκες που είναι πλέον ξεπερασμένες. Για παράδειγμα «ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του». ΝΟΤ.

gif

4. Οτιδήποτε υποκοριστικό/νιαουρίστικο/καικαλάχαριτωμένο τους ξενερώνει

Η αλήθεια είναι ότι στα 20 σου, το να μιλάς υπερβολικά γλυκά στο αγόρι σου, ήταν θεμιτό και από εκείνον. Όσο μεγαλώνεις, αυτά καλό είναι να μην γίνονται. Φέρσου σαν γυναίκα δυναμική, σοβαρή και με χιούμορ και θα δεις ότι μόνο έτσι θα κερδίσεις αμέσως έναν άντρα.

5. Η ακαταστασία είναι αντιερωτική

Αν μένεις μόνη σου, θα τύχει ορισμένες φορές το σπίτι σου να είναι ένα μαύρο χάλι. Λογικό. Λίγο η δουλειά, λίγο η βαρεμάρα να το καθαρίσεις, δεν θέλει και πολύ για να γίνει άνω κάτω. Ωστόσο, όταν ο φίλος σου ή κάποιος που έχεις προσκαλέσει, δει ένα μη περιποιημένο σπίτι (όχι να έχει πέσει και βόμβα) θα τον κάνει να σχηματίσει μια άλλη γνώμη για σένα. Κάθε άντρας βλέπει και το παραμικρό, γι’αυτό καλό είναι να μην παραμελείς τον χώρο που μένεις.

6. Πίνεις δίχως αύριο

Όταν είναι να βγεις για ένα από τα πολλά #girlsnights τότε δώστου να καταλάβει. Όταν όμως είσαι με έναν άντρα που σ’αρέσει ή τον φίλο σου, τότε θέσε όρια στον εαυτό σου γιατί κανένας δεν ενθουσιάζετε στην εικόνα μιας ζαλισμένης/μεθυσμένης γυναίκας.