Γιατί όσο και να κοπανιέσαι εσύ, εκείνος ίσως δνε το απολαμβάνει τόσο. Ίσως γιατί μερικές φορές κάποια άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τηνκατάλληλη στάση, ίσως γιατί οι άντρες τόσο μηχανές όσο θεωρούσες. Ίσως πάλι γιατί το σεξ μπορεί πάλι να είναι καλό, υπάρχουν όμως μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν ΤΕΛΕΙΟ! Ποιές είναι; Εδώ, όλα εδώ σου τα έχω…

1 Η χημεία
Τι; Νόμιζες πως μόνο για εσένα μετράει η χημεία; Δεν σου λέμε προφανώς πως εκείνος δεν θα φτάσει στο σημείο κορύφωσης αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, σου λέμε απλά πως αν υπάρχει το σεξ μαζί σου θα το θυμάται για καιρό!

2 Το να μην νιώθεις άβολα
Γιατί έχουμε την τάση να γουρλώνουμε τα μάτια κάθε φορά που κάτι ελαφρώς περίεργο συμβαίνει. Αν λοιπόν είσαι χαλαρή, γελάσεις και λίγο και δνε δείξεις πως νιώθεις άβολα, σίγουρα και εκείνος θα χαλαρώσει περισσότερο.

3 Το να νοιάζεσαι για το αν περνάει καλά
Γιατί σε ένα υπέροχο σεξ περνάνε και οι δυο καλά. Σε ένα μέτριο περνάει ο ένας. Αν λοιπόν θέλεις να ξεπεράσεις τις προσδοκίες του, κάνε πράγματα που ξέρεις πως του αρέσουν και προσπάθησε να τον ικανοποιήσεις. Να ξέρεις θα σου γυρίσω σε καλό!

4 Τα πρωκαταρκτικά
Δεν το περιμένες έτσι; Λογικό! Κι όμως στους άντρες αρέσουν τα πρωκαταρκτικά όσο και σε εμάς, αρκεί να είναι και για εκείνους. Δώσε λίγο χρόνο στην αρχή και μην βιαστείς να μπεις στο ψητό. Έτσι θα κλιμακώσεις το πάθος και την αναμονή.

5 Το πάθος
Τώρα αυτό ούτε μαθαίνεται, ούτε μεταδίδεται, ούτε γράφεται. Οπότε τι να σου πω και εγώ, αυτά είπαν αυτά σου λέω. Ένα πράγμα όμως, το πάθος δεν το έχεις με όλους. Το έχεις με κάποιους. Με εκείνον που θέλεις πολύ. Που βλέπεις και γδύνεις με τα μάτια σου στο εστιατόριο. Πάθος είναι τα τακούνια που «ξέχασες» να βγάλεις στο σεξ, είναι τα μάτια σου καρφωμένα στα δικά του, είναι τα δάχτυλα σου στην πλάτη του. Το πάθος κάνει όντως ένα σεξ τέλειο! Έχουν δίκιο.