Ξεχάστε όσα ξέρετε. Ήρθε μια έρευνα να ανατρέψει όσα ξέραμε για το sex και τις αγαπημένες γυναικείες στάσεις!

Μια έρευνα του περιοδικού Women’s Health σε 1200 γυναίκες κατάφερε να διαλύσει (κυριολεκτικά) όλες τις αντιλήψεις για το sex και για το τι αρέσει στις γυναίκες, με τους άντρες μάλλον να μένουν με το… στόμα ανοιχτό!

Ποιες όμως είναι οι 5 στάσεις που δεν αρέσουν στις γυναίκες; Καθίστε καλά γιατί θα… πέσετε από την έκπληξη!

Νούμερο 1: Doggy Style

Δεν το περιμένατε έτσι; Και όμως οι κυρίες που πήραν μέρος στην έρευνα την κατέταξαν πρώτη για ένα απλό λόγο: Είναι πολύ επίπονη. Αυτό προκύπτει από την βαθιά διείσδυση η οποία δεν είναι όλες τις φορές τόσο απολαυστική. Στα… πλην είναι και το γεγονός πως αν βγει εντελώς ο παρτενέρ ο κόλπος έχει περισσότερες πιθανότητες να στεγνώσει πλήρως από τα υγρά.

Νούμερο 2: Η γυναίκα από πάνω

Έκπληξη νούμερο δυο λοιπόν! Ο λόγος που οι κυρίες την επέλεξαν είναι η… ανασφάλεια. Η πλειοψηφία των γυναικών ανησυχεί πως το στήθος της αλλά και η κοιλιά τους δεν δείχνουν sexy και αποφεύγουν αυτή την στάση. Δεν μας φαίνεται λογικό, αλλά η έρευνα άλλα λέει…

Νούμερο 3: Reverse Cowgirl

Ελληνιστί, η γυναίκα από πάνω αλλά ανάποδα. Εδώ η εν λόγω στάση επιλέχτηκε με ένα σκεπτικό που έχει μια βάση και είναι η δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό. Μάλιστα οι επιστήμονες κατανοούν το γιατί, καθώς είναι σχεδόν ανατομικά αδύνατο να γίνει σωστά η πράξη και ο οργασμός.

Νούμερο 4: Ιεραποστολικό

Περίπου ο λόγος παρόμοιος με το νούμερο τρία. Απλά δεν υπάρχει ο ερεθισμός των κατάλληλων σημείων. Το θετικό πάντως για αυτή την στάση είναι πως υπάρχει μεγαλύτερη επαφή ανάμεσα στους δυο συντρόφους οπότε η στάση αυτή είναι μια καλή αρχή για τα περαιτέρω.

Νούμερο 5: Η στάση 69

Καθαρά ψυχολογικός ο λόγος εδώ. Οι συμμετέχουσες δήλωσαν πως απλά δεν μπορούν να… συγκεντρωθούν στο να δέχονται και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό sex. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να φτάσουν έτσι σε οργασμό, οπότε και αποφεύγουν να την κάνουν. Πολύ καλή και αυτή η στάση για αρχή…