Εάν είσαι από εκείνες που θέλουν πάντα να νιώθουν… γεμάτες, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο, σου έχουμε τη λύση: Πρωκτική σφήνα.

Η πρωκτική σφήνα, πάντως, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής , με τους αρμόδιους επιστήμονες να τονίζουν ότι χρησιμοποιείται και όταν θέλει κανείς να προκαλέσει στον ίδιο ή σε άλλο το αίσθημα της υποταγής.

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πως η περιοχή του πρωκτού διαθέτει επίσης αρκετές νευρικές απολήξεις, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν οργασμό και απόλαυση όπως ο κόλπος.

Πάντως, συνήθως χρησιμοποιείται στο πλαίσιο των προκαταρκτικών, εν όψει του πρωκτικού σεξ. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η χρήση της πρωκτικής σφήνας εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς με κοινό παρονομαστή την δική σου διέγερση και απόλαυση.

Η πρώτη φορά

Εάν σε έχει φάει η περιέργεια και θέλεις επιτέλους να τη δοκιμάσεις, τρία είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να διασφαλίσεις και το θέμα της υγιεινής, αλλά και την σεξουαλική σου ευχαρίστηση.

Πρώτον, μην περιμένεις για να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό, προφυλακτκό κλπ. Οι ειδικοί τονίζουν ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεις τον πόνο, αυξάνοντας παράλληλα το επίπεδο απόλαυσης.

Δεύτερον, εάν η συγκεκριμένη… δίοδος δεν είναι εξοικειωμένη με διεισδύσεις, παιχνίδια κλπ καλό θα είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Φυσικά και στην πορεία, μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα!

Τρίτον και τελευταίο, φρόντισε τόσο πριν όσο και μετά τη χρήση να την πλύνεις και να την απολυμάνεις καλά, ώστε να αποφύγεις πιθανές μολύνσεις ή ερεθισμούς.