Ώρα να καταρριφθούν μερικοί μύθοι…

Ένας από αυτούς έχει να κάνει με το στερεότυπο σώματος στις γυναίκες. Αλλά οι τύποι στο Yourtango.com κατάφεραν να αποδείξουν πως τα κορίτσια με καμπύλες κάνουν ΚΑΛΥΤΕΡΟ sex! Ορίστε λοιπόν…

Ελκύουν ενστικτωδώς τους άντρες 

«Οι άντρες οπτικά ερεθίζονται από το φυσικό και το σεξ απίλ μίας γυναίκας συνδέεται με την ικανότητά της να κάνει υγιή παιδιά. Μία γυναίκα με καμπύλες, μεγαλύτερα στήθη, μπούτια και οπίσθια πυροδοτεί την ενστικτώδη έλξη και την επιθυμία αναπαραγωγής», αναφέρει η ειδικός σε θέματα σεξ Tyomi Morgan. Κάτι που είναι διεγερτικό και κρατάει τη στύση μόνιμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό και μόνο του πρέπει να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Είναι ό,τι πρέπει για συγκεκριμένες στάσεις

Οι καμπύλες είναι εύπλαστες, που σημαίνει πως όταν μία γυναίκα κινείται, κινούνται και αυτές. Σε συγκεκριμένες στάσεις, όπως όταν η γυναίκα είναι από πάνω ή στο doggie style η κίνηση στο σώμα είναι πιο αισθητή, το ίδιο και οι ήχοι. Όταν βλέπεις τα ερωτογενή τμήματα ενός σώματος να κινούνται, να είναι ζωντανά, είναι διεγερτικό. Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά η ειδικός Morgan.

Έχουν αυτοπεποίθηση που περισσεύει

Η ειδικός σε θέματα σχέσεων Laurel House λέει ότι τα κορίτσια που έχουν παραπάνω κιλά αλλά παράλληλα έχουν και μεγάλη αυτοπεποίθηση κάνουν το καλύτερο σεξ. Μιλάμε όμως για τα κορίτσια, που έχουν αποδεχτεί και αγκαλιάσει απολύτως το σώμα τους. «Αν προσπαθήσεις να κρύψεις τις ατέλειές σου αποφεύγοντας συγκεκριμένες στάσεις τότε μειώνεις την ένταση της εμπειρίας και βάζεις το αίσθημα του φόβου, της ενοχής και της ντροπής στο κρεβάτι σου» υπογραμμίζει η House.

Είναι για πιάσιμο

Γιατί νόμιζες ότι τα πιασίματα λέγονται πιασίματα; Για να τα πιάνεις. Αν υπάρχουν μόνο κόκκαλα τι να πιάσεις; «Θέλουν να κοιμούνται δίπλα σε ένα γυναικείο σώμα και όχι να νομίζουν ότι δίπλα τους είναι ο μικρός τους αδερφός» λέει η House.

Είναι κορίτσια με χιούμορ

«Τα κορίτσια με καμπύλες συνήθως έχουν καλύτερη αίσθηση του χιούμορ, κάτι που σίγουρα είναι ένα plus στο κρεβάτι» αναφέρει η Shibari. Για την ακρίβεια είπε ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει πως το γέλιο μπορεί να είναι αφροδισιακό.

Είναι λιγότερο επικριτικές

Οι ζουμερές γυναίκες με αυτοπεποίθηση τείνουν να αποδέχονται τους συντρόφους τους και τις ατέλειές τους πολύ περισσότερο από άλλες γυναίκες. Κάτι που κάνει τη σεξουαλική εμπειρία πιο όμορφη και τη σχέση πιο χαλαρή.