Τα στοιχεία αποκαλύπτουν πως ανικανοποίητοι σύζυγοι συρρέουν στην ιστοσελίδα της απιστίας AshleyMadison.com ψάχνοντας για μια πονηρή και -βεβαίως- ανώνυμη σχέση!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση  35.381 μελών της ιστοσελίδας AshleyMadison.com, η πλειοψηφία των  two-timers ψάχνουν για μια διαρκή σχέση παρά για γρήγορα ραντεβού. Από τους χρήστες που συμμετείχαν στην έρευνα, μόνο το 9,4% των ανδρών και 8,3% των γυναικών προτιμούν  μια γρήγορη σχέση των τριών ημερών ενώ το 64,4% των ανδρών και 68,9% των γυναικών επιθυμούν τριών έως έξι μηνών ειδύλλιο.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, η ιστοσελίδα αναμένει μια αύξηση σε νέες εγγραφές μελών και την αύξηση της δραστηριότητας στον χώρο από ανθρώπους που ψάχνουν να «αναστήσουν» τους γάμους τους. Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών έχουν παρατηρηθεί οι ακόλουθες αυξήσεις στις συνολικές εγγραφές τη Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα:

2012: 158% αύξηση στις συνολικές εγγραφές

2013: 174% αύξηση στις συνολικές εγγραφές

2014: 213% αύξηση στις συνολικές εγγραφές

Επιπλέον, τα δεδομένα που σχετίζονται με την αύξηση των εγγραφών το Πάσχα αποκαλύπτουν ότι στις Καθολικές χώρες η ιστοσελίδα έχει μεγαλύτερη κινητικότητα  και συνεπώς τις περισσότερες εγγραφές.

Το 2014 παρατηρήθηκε μια τεράστια αύξηση σε νέα μέλη από χώρες όπως το Μεξικό, η Ιταλία και η Αργεντινή και οι εγγραφές είχαν σχεδόν τριπλασιαστεί από το ημερήσιο μέσο όρο τους.