Ποιος είπε ότι μόνο τη Πρωτοχρονιά θα πρέπει να φοράς κόκκινο εσώρουχο; Όταν το ζητούμενο είναι μία καθημερινή δόση sophisticated sexiness  τότε 2 είναι οι βασικές τάσεις για τα Christmas lingerie: Red hot και Black glam. Από την άλλη αν πιστεύεις ότι τα μαύρα εσώρουχα είναι συνηθισμένα τότε δεν έχεις δει την νέα συλλογή των καταστημάτων Intimissimi όπου θα λατρέψεις.

Red Hot Passion: Είναι παράδοση να φοράς κόκκινα εσώρουχα την Πρωτοχρονιά. Φέτος, έχεις απλά να επιλέξεις ανάμεσα σε μεταξωτά, πουά ή δαντελένια lingerie sets.Το κόκκινο είναι από τα αγαπημένα χρώματα των ανδρών και κυριολεκτικά ξυπνούν τις αισθήσεις του.

22 33  66

Black Glam: Το διαχρονικό μαύρο χαρακτηρίζεται για την κομψότητα που αποπνέει και διανθίζεται με παγιέτες και floral δαντέλα για μεγαλύτερη έμφαση στο luxury chic στοιχείο.Έτσι λοιπόν μην απορείς αν εκείνος λατρεύει το μαύρο χρώμα. Το κάνει γιατί απλώς δεν μπορεί να αντισταθεί στο συγκεκριμένο. Αν μάλιστα όπως λέμε συνοδεύεται με παγέτες ή δαντέλα τότε κυριολεκτικά τον έχεις στο τσεπάκι ή καλύτερα στο κρεβάτι σου.

55

Black and Red:Αν πάλι δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κόκκινο ή μαύρο ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις κερδίζοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

77