Το one night stand το έχεις φυσικά ακούσει και μη σου πω το έχεις δοκιμάσει. Το σκηνικό είναι τόσο απλό, βγαίνεις σε ένα μπαρ γνωρίζεις κάποιον και στη συνέχεια καταλήγεις μαζί του στο κρεβάτι. Πολλές φορές μάλιστα τυχαίνει να μη γνωρίζεις ούτε το όνομα του. Είναι ιδανικό για εκείνους όπου αντιμετωπίζουν προβλήματα δέσμευσης και για εκείνους που απλώς θέλουν να κάνουν μια ανανέωσης της σχέσης τους απατώντας τη σχέση τους.

Μπαίνοντας πιο βαθιά στην έννοια της φράσης καταλαβαίνουμε τι σημαίνει one night stand. Από την άλλη το Half night stand σημαίνει πως το σεξ δεν πραγματοποιήθηκε γιατί εκείνος δεν μπορούσε να αποδώσει ή γιατί δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα για να σε ικανοποιήσει. Και τι κάνεις εσύ σε εκείνη τη περίπτωση;Μαζεύεις τα πραγματάκια σου και τα ρουχαλάκια σου και απλά φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και την αυτοπεποίθηση του στα τάρταρα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά οι γυναίκες καταφεύγουν σε αυτή τη λύση προκειμένου να εκδικηθούν κάποιον που τους πλήγωσε είτε είναι πρώην ή απλώς κάποιος με τον οποίον ήθελαν σχέση και εκείνος ήθελε μόνο σεξ.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και παρόλο που πιστεύουν πως μόδα είναι θα περάσει όλο αυτό συμβαίνει γιατί απλώς οι γυναίκες αδυνατούν να εκφράσουν αυτό το οποίο ζητούν από έναν άνθρωπο.