Μπορείς να πεις ότι είσαι η θεά του σεξ; Αν ναι τότε σίγουρα θα ξέρεις πως αυτά είναι τα βήματα για να τα καταφέρεις. Αν πάλι δεν θεωρείς τον εαυτό σου θεά του σεξ ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τρια απλά βήματα για να γίνεις.

1. Γνώρισε το σώμα σου: Το σεξ είναι ένα άθλημα αντοχής και έτσι πρέπει να ασκήσεις αντοχή. Οπότε τι καλύτερο από μια επίσκεψη στο γυμναστήριο ώστε να μείνεις στην κορυφή του παιχνιδιού. Επιπλέον, είναι ευκαιρία να δεις το σώμα σου στον καθρέφτη και να λατρέψεις κάθε σου ελιά ή σημαδάκι.

2. Μίλα μου για G: Πόσους ομηρικούς καυγάδες έχετε ρίξει στη μάχη των φύλων προκειμένου να τους ενημερώσετε ότι το σημείο G της κάθε γυναίκας δεν βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση που όλοι θεωρούν. Ο μόνος τρόπος για να μην θυμίζεις πορνοστάρ είναι να γνωρίσεις μόνη σου το σώμα σου και στη συνέχεια να τον ενημερώσεις.

3. Ξέχασε τις ντροπές: Στον έρωτα όλα επιτρέπονται οπότε ξέχνα τις ντροπές και άσε την σεξουαλικότητα σου να φτάσει στα ύψη. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα για να γίνεις η θεά του σεξ. Άφησε τη φαντασία σου να οργιάσει και εκείνος θα γίνει δικός σου για να σε αποκαλεί θεά του σεξ.