Πόσο καιρό παιδεύεσαι να βρεις διαφορετικές στάσεις που να ξετρελάνουν τον σύντροφο σου δοκιμάζοντας όλα τα έπιπλα του σπιτιού; Και όμως η λύση έρχεται από τη Tantra Chair, μια καρέκλα ειδική για σεξ καθώς ακολουθεί τις γραμμές του σώματος. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δοκιμάσεις ένα σωρό διαφορετικές στάσεις με πιο εύκολο τρόπο και κυρίως χωρίς να κουραστείς καθόλου καθώς απώτερος σκοπός είναι η ευχαρίστηση και των δύο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό όπου κάνει αυτή τη καρέκλα ιδανική είναι πως διαθέτει αντιμικροβιακή θωράκιση αλλά και επίσης δεν λεκιάζει. Έτσι μπορείτε να την τοποθετήσετε ακόμα και στο σαλόνι σας, σαν δημιούργημα ενός μεγάλου designer και τις ώρες που είστε μόνοι να την αξιοποιείτε αναλόγως.

Τέλος, έρχεται με οδηγίες χρήσης οι οποίες παρέχονται μέσα από τη σελίδα της συγκεκριμένης καρέκλας καθώς επίσης και μια σειρά από επιμορφωτικά video ώστε να δείχνουν στον κόσμο κάθε χρήση αλλά και κάθε στάση της συγκεκριμένης καρέκλας. Φυσικά από τη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε και να την αγοράσετε προς 1299 δολάρια όπου και θα την βρείτε σε πάρα πολλά χρώματα.