Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει κάτι που λίγο-πολύ είχαμε βιώσει στις περισσότερες σχέσεις μας: Οι ώρες που το κάθε φύλο νιώθει πιο έντονη διάθεση για σεξ έχουν χρονική απόσταση 15 ωρών περίπου!  (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, βεβαίως).

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες αισθάνονται πιο έντονη την επιθυμία για σεξ από τις 11 τη νύχτα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα (25%), ενώ οι άντρες από τις 6 έως τις 9 το πρωί (28%). Η ομάδα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας παρασκευής sex toys, Lovehoney, έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη αναφέροντας πως για τις γυναίκες η στιγμή της κορύφωσης της επιθυμίας των γυναικών είναι όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 11:21 μ.μ., ενώ για τους άντρες όταν δείξουν 7:54 π.μ. (να πιούμε έναν καφέ, βρε αδερφέ πρώτα…)

Με βάση τα παραπάνω συμπεράσματα είμαστε καταδικασμένοι να μη συναντηθούμε ποτέ την κατάλληλη στιγμή και για τους δύο στο κρεβάτι, στον πάγκο της κουζίνας, στο ντους…;

Ε, όχι δα. Βάσει των συμπερασμάτων της ίδια έρευνας το 66% των συμμετεχόντων δήλωσε πως οι σεξουαλικές διαθέσεις συγχρονίζονται εντέλει, με πιθανότερη αιτία το γεγονός πως η σεξουαλική όρεξη του ενός γεννά την επιθυμία και στον άλλον.

Το άλλο, μάλλον αναμενόμενο, συμπέρασμα της έρευνας είναι πως οι μισοί άντρες έχουν διάθεση για σεξ καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τη στιγμή όπου το 36% των γυναικών απάντησε πως η σεξουαλική τους όρεξη διαμορφώνεται βάσει της διάθεσης τους.

Αν λοιπόν, η σεξουαλική σας ζωή δεν περνά και την καλύτερη της φάση, συγχρονίστε τα ρολόγια σας και ζήστε βραδιές ή μέρες πάθους!

Εξάλλου…Timing is everything!

 

 

Ετικέτες: , ,