Απλά πράγματα θέλουν τα αγόρια!

Διαβάζεις στα περιοδικά διάφορα κόλπα, τεχνικές και στάσεις για να τον τρελάνεις. Και μόλις έρθει η στιγμή να τα δοκιμάσεις στο κρεβάτι δεν του… βγαίνουν. Όχι επειδή έγινε ξαφνικά κακός εραστής αλλά επειδή πολύ απλά μερικές στάσεις τις… μισεί! Ορίστε ποιες είναι οι στάσεις που οι άντρες μισούν:

Στα όρθια

Όσο δυνατός και αν είναι ένας άντρας πρέπει να έχει το νου του στο πώς να σε κρατάει, πώς να κάνει sex και πως οι μύες του να σε αντέξουν για να σου χαρίσει την απόλαυση που αξίζεις!

Εσύ από πάνω

Την λατρεύουν οι άντρες αυτή την στάση. Δεν λατρεύουν μια γυναίκα που δεν ξέρει πώς να κινηθεί πάνω στο πέος τους. Αν το κάνεις σωστά και αισθησιακά πάντως θα του χαρίσεις (και θα σου χαρίσει) ένα τέλειο οργασμό.

Κουτάλα

Το χειρότερο για τους άντρες είναι πως απλά… τρίβονται! Δεν είναι η διείσδυση αυτή που θα τους ερεθίσει, το χέρι τους είναι πλακωμένο και νιώθουν γενικά ένα μικρό εγκλωβισμό.

Ιεραποστολικό

Δεν είναι πως δεν τους αρέσει, απλά το βαριούνται! Τόσο ξεκάθαρα. Θα ήθελαν αν γίνεται αμέσως doggy style, αλλά ξέρουν (και ξέρουμε) πως πρέπει να περάσουν από αυτή την στάση έτσι και αλλιώς. Έστω και για λίγο…

 

 

Τα περίπλοκα

Αν του ζητήσεις να κάνετε κάτι από το Kama Sutra θα πει «ναι» για να μην τον πεις πουριτανό. Οι άντρες είναι γενικά «τεμπέληδες» στο sex (ΟΚ, όχι όλοι) και θέλουν τις πολύ safe επιλογές. Ας μην κοροϊδευόμαστε πάντως. Και εσύ δεν πετάς την σκούφια σου για μια στάση που τα πόδια σου θα είναι πίσω από το κεφάλι σου!

Ή κάτι σαν αυτό…