Έχεις βρει τον σύντροφο σου, τον άνθρωπο με τον οποίο μπορείτε να κάθεστε αγκαλιά στον καναπέ δίχως να λέτε τίποτα και απλώς να “νιώθετε την αγάπη”, κι όλα είναι υπέροχα!

Μόνο που το σεξ, παρόλο που είναι ευχάριστο, έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμο. Σε αυτή την περίπτωση, ήρθε η στιγμή να θυμηθείς ή να βιώσεις για πρώτη φορά την εμπειρία των one night stands με τον…σύντροφο σου!

Πως; Εμείς έχουμε 4 ιδέες:

Κάνε το απρόβλεπτο

Θυμάσαι τον πρώτο καιρό της σχέσης όπου ήθελες να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου; Με αυτή την ανάμνηση κατά νου, δοκίμασε να ξαφνιάσεις ευχάριστα τον σύντροφο σου: τη στιγμή που είσαι έτοιμη να πλύνεις τα πιάτα (ακόμα κι αν έχεις πλυντήριο πιάτων, ξέχνα το για ένα βράδυ), πήγαινε στο δωμάτιο, γδύσου κι επέστρεψε στην κουζίνα φορώντας μόνο την ποδιά. Εναλλακτικά, μπορείς να εμφανιστείς με τα εσώρουχα σου τη στιγμή που παίζει videogame (αν σου κάνει νόημα να φύγεις, επειδή μπλοκάρεις την οθόνη, να το ψάξουμε σε βάθος το θέμα…).

Η Kim Basinger στις 91/2 εβδομάδες

Θυμήσου και τι έκανε η Kim Basinger στις 9 1/2 Εβδομάδες;

Προγραμμάτισε το…απρόβλεπτο

Πως προγραμματίζεται το απρόβλεπτο; Με την εφαρμογή της πιο απλής ιδέας όπως το να κλείσετε ένα ραντεβού εκτός σπιτιού κι εσύ να πας να ετοιμαστείς στο σπίτι μιας φίλης σου έτσι ώστε να θυμηθείτε την εποχή των πρώτων σας ραντεβού, όπου εκείνος είχε αγωνία τι θα φοράς και πόσο όμορφη είσαι, μέχρι να υπολογίσεις την ώρα που συνήθως γυρίζει στο σπίτι, και να τον περιμένεις στην κρεβατοκάμαρα γυμνή και ίσως κάνοντας κάποια χειρωνακτική εργασία (δεν ξέρω, αν με πιάνεις…)

Εκτός κρεβατοκάμαρας

Τα one night stands μπορεί να λάβουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, στο αυτοκίνητο ή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αν αυτή η ιδέα σε αγχώνει παρά σε εξιτάρει, φρόντισε να μεταφέρεις το σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Ακόμα κι αυτή η μικρή αλλαγή κάνει τη διαφορά.Σεξ στην κουζίνα

Role playing

Τι καθιστά το one night stand, ερεθιστικό; Η αίσθηση πως κάνεις σεξ με έναν πρακτικά άγνωστο. Επειδή στη μακροχρόνια σχέση, έχετε γνωριστεί και από την καλή και από την ανάποδη, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε ρόλους. Για ένα -ή πολλά-βράδια γίνεται κάποιος άλλος/άλλη. Από τα κλασικά σενάρια: καθηγητής-μαθήτρια, γιατρός-νοσοκόμα, υδραυλικός-νοικοκυρά κοκ., μέχρι τα παιχνίδια υποταγής…Το role playing στο σεξ