Είσαι σε μία σχέση αλλά πάντοτε βασανίζεσαι από ερωτήματα και απορίες. Έχεις την αγωνία αν αυτό που μοιραζόσαστε είναι κάτι ξεχωριστό και αν αξίζει ο κόπος. Αν η ευτυχία είναι με το μέρος σας και αν όλα όσα ζείτε είναι αληθινά.

Ακολουθούν 5 «στοιχεία» που μπορούν να σου αποκαλύψουν αν η σχέση σας αξίζει τον κόπο:

1. Η φροντίδα: Σε προσέχει σαν τα μάτια του. Φροντίζει προκειμένου να χαμογελάς και να ασιθάνεσαι ωραία. Σου κάνει μικρές εκπλήξεις για να σε κάνει χαρούμενη και να διώξει μακριά την στενοχώρια. Το ίδιο κάνεις και εσύ!

2.Ο συμβιβασμός:  Σε καθετί άσχημο, στη γκρίνια, τους μπελάδες και οι δύο κάνετε πίσω, κάνετε τα στραβά μάτια και αμοιβαίες υποχωρήσεις!

3.Η επικοινωνία: Μιλάς, μιλάει, ακούς και σε ακούει. Χαρές και λύπες, καλά και άσχημα. Όλα υπάρχουν και όλα μπορούν να γίνουν κατανοητά! Στην περιπτωσή σας γίνονται!

4. Η αίσθηση πως είσαι ο εαυτός σου: Το ίδιο και αυτός. Έχετε μία ζωή μαζί που όμως δεν αφήνει απέξω  τα συναιθήματα, τις ιδέες και τα όνειρά σας! Δεν αλλοιώνεσαι, δεν αλλάζεις παρά γίνεσαι καλύτερη με την παρουσία του.

5. Η καλύτερη ποιότητα ζωής: Η ισορροπημένη  σχέση μας οδηγεί στο να αποκτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής που έχει να κάνει με τους στόχους και τις απαιτήσεις μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε,διεκδικούμε και κερδίζουμε ένα υγιές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε βήματα εξέλιξης.