Όταν μιλάμε για sex η μοναδική αλήθεια είναι ότι το μέγεθος μετράει…όχι έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Μία έρευνα που έγινε, με προσοχή και σε βάθος, αποκάλυψε πως το ύψος ενός άντρα έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Μία ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο- στην Καλιφόρνια- ρώτησε και «εξέτασε» 60,058 ετερόφυλος άντρες και γυναίκες από 30 έως 44 ετών για να αποκαλύψει το σημαντικό ρόλο που παίζει το ύψος και το βάρος στον έρωτα και τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Και τα αρσενικά και τα θηλυκά κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Οι κοντοί άντρες είχαν – κατά μέσο όρο- 5 ερωτικές συντρόφους σε σύγκριση με τους ψηλούς που ανέβασαν τον αριθμό στις επτά.  Οι πολύ κοντοί είχαν από μία έως τρεις.

Η εξήγηση που δίνει ο επικεφαλής της έρευνας, Δρ. David Frederick εστιάζει και έχει να κάνει με την ψυχολογία αφού ο μεγαλύτερος αριθμός των γυναικών (έσπασαν τα κοντέρ) επιλέγει πάντοτε άντρες που έχουν μεγαλύτερο ύψος από αυτές.

Την ίδια στιγμή η έρευνα αποκάλυψε πως οι υπερβολικά λεπτές γυναίκες είχαν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους σε σύγκριση με εκείνες που έχουν κανονικό βάρος.

Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από κάποια προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την ερωτική επιθυμία των γυναικών – όπως η ανορεξία!

Σημείωση: Ο μέσος όρος ερωτικών συντρόφων στις ηλικίες 30 με 44 ήταν οκτώ.