Είναι κάποια συγκεκριμένα θεματάκια που μπορούν να μετατρέψουν ένα κρεβάτι σε παγόβουνο και να προκαλέσουν μεγάλη αμηχανία ανάμεσα στα δύο άτομα που είναι ξαπλωμένα επάνω του. Εάν θέλεις να περάσεις υπέροχα μαζί του και να μην προκύψει κανένα απρόοπτο, μην κάνεις με τίποτα τα 6 παρακάτω λάθη. Σκοτώνουν το mood σε χρόνο dt και όλοι ψάχνουν τρόπο να σηκωθούν από εκεί που είναι…

Μη μένεις ακίνητη σαν ένα σακί πατάτες. Δείξε πάθος. Κι αν παιδεύεται να τα καταφέρει, βοήθησέ τον. Ανέλαβε δράση και θα δεις πόσο θα εκτιμήσει την συμμετοχή σου. Εάν κάθεσαι και τα περιμένεις όλα από εκείνον χωρίς να δείχνεις σημάδια… ζωής, είναι θέμα χρόνου να ξενερώσει.

Μην κάνεις περίεργα σχόλια για τα γεννητικά του όργανα. Εάν είσαι από τις γυναίκες που μόλις δει πέος αρχίζει τα «ίου» και τα στραβομουτσουνιάσματα (είστε πολλές εκεί έξω και το ξέρετε!), τότε κάνεις αμέτρητα πράγματα λάθος και χαρά στο κρεβάτι δεν θα δεις ποτέ. Εάν σε ενδιαφέρει η ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής, το πέος είναι ο καλύτερός σου φίλος και πρέπει να το εκτιμάς. Διαφορετικά άλλαξε σπορ ή φύλο.

Μην τον ρωτάς τι του αρέσει και δεν το κάνεις ποτέ. Είναι ότι χειρότερο να ρωτάς τις προτιμήσεις του άλλου και μετά να τις πετάς από το παράθυρο και να αδιαφορείς γι’ αυτές! Εννοείται πως δεν θα κάνεις κάτι που σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά και να τον «γειώσεις» είναι μεγάλο λάθος.

Μη ρουτινιάζεις. Το προβλέψιμο σεξ είναι κρίμα. Αμαρτία σκέτη. Εάν δεν αλλάζεις συνήθεις και δεν βγαίνεις έξω από το comfort zone σου στο σεξ, που θα το κάνεις; Στη δουλειά στο γραφείο; Συζήτησε, πρότεινε, δοκίμασε.

Μην πειράξεις την «πίσω πόρτα» του εάν δεν ρωτήσεις πρώτα. Πολλοί φτιάχνονται όταν μία γυναίκα παίξει με εκείνη την περιοχή τους. Άλλοι πάλι παθαίνουν κάτι μεταξύ εγκεφαλικού και ηλεκτροσόκ. Το θέμα είναι ταμπού για πολλούς άντρες και εάν κάνουν κάτι εκεί τα δάχτυλά σου χωρίς να ρωτήσεις, μπορεί να έχουμε χοντρές παρεξηγήσεις!

Μην κλάψεις. Σου ήρθαν δάκρυα γιατί είναι το καλύτερο σεξ της ζωής σου; Πες του το μετά αφού τελειώσετε. Θυμήθηκες τον πρώην γιατί δεν τον έχεις ξεπεράσει; Μην το πεις ποτέ. Απλά συγκινείσαι εύκολα; Δάγκωσε τα χείλη σου και μην το κάνεις με τίποτα γιατί χειρότερο ξενέρωμα εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει!