Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες; Δεν είναι καθόλου κακό αυτό καθώς ξέρουν πως να χειρίζονται μια σχέση αν είναι σημαντική, αλλά ας πούμε την αλήθεια, δεν θα σου άρεσαν αν το σεξ ήταν κακό, έτσι δεν είναι; Τι κάνουν όμως και δεν μπορείς να τους αντισταθείς;

1. Θα πάρουν το χρόνο τους

Τα προκαταρκτικά δεν θα διαρκέσουν μόνο πέντε λεπτά και αυτό γιατί ο βασικός σκοπός του είναι να ευχαριστηθείς. Θα κάνει λοιπόν τα πάντα, οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να έχεις έναν από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου και αυτό γιατί απλά το απολαμβάνει.

2. Επικεντρώνονται σε ερωτικά παιχνίδια

Όπως είπαμε τα προκαταρκτικά μπορεί να διαρκέσουν ώρες. Μερικές φορές μάλιστα μπορεί να ξεκινήσουν και ώρες πριν από το σεξ. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις δε σταματούν ποτέ. Τα ερωτικά παιχνίδια είναι για αποπλάνηση και μπορούν να πάρουν πολλές μορφές. Μόνο όμως αν δει ότι δεν μπορείς να αντέξεις άλλο θα κάνετε σεξ.

3. Ladies first

Ο στόχος του είναι πρώτα να τελειώσεις εσύ και στη συνέχεια να ευχαριστηθεί το σεξ. Ναι όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό το βρίσκεις σπάνια σε μικρότερους άνδρες και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για έναν μεγαλύτερο. Θα εργαστεί σκληρά μέχρι να σε φέρει σε οργασμό. Αν μάλιστα είσαι “πολυοργασμικό” είδος κοριτσιού τότε σίγουρα θα χάσεις τη καταμέτρηση.

4. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν

Κάποιες κοπέλες το βλέπουν σαν μειονέκτημα. Άλλες πάλι όχι. Αν το σεξ δεν είναι καλό θα θέλεις να τελειώσει μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο προκειμένου να εξαφανιστείς. Αν όμως σου αρέσει τότε δεν θα καταλάβεις πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα από τα προκαταρκτικά μέχρι τη πράξη.  Άφησε τον λοιπόν να πάρει το χρόνο του, αξίζει, το υπόσχομαι.

5. Ο μεγαλύτερος μπορεί να κάνει σεξ πολλές φορές σε μια νύχτα

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση που πιστεύουν αρκετοί, κάποιοι άνδρες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς σε μια νύχτα. Υπάρχουν λοιπόν εκείνες οι περιπτώσεις που ο χρόνος και μια ζωηρή φαντασίωση μπορούν να τον κρατήσουν ξύπνιο και να σου χαρίσουν την εμπειρία των πολλαπλών οργασμών.