Όταν θες λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σου ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι τα κινητά τηλέφωνα. Μια συναρπαστική ιδέα είναι να παίξεις μερικά από τα παρακάτω παιχνίδια καθώς το sexting στις μέρες μας είναι πλέον η αρχή κάθε σχέσης. Μόνο που εσύ βέβαια θα το πας ένα βήμα πιο μακριά.

1. 20 Ερωτήσεις

Αυτό είναι ένα κλασσικό παιχνίδι που ίσως γνωρίζεις. Θα πρέπει να του απαντάς με ναι ή όχι στις ερωτήσεις. Περιορίσου σε ένα πιο σέξι αντικείμενο όπως για παράδειγμα το αγαπημένο του σουτιέν ή κάπου όπου θα ήθελες να κάνετε σεξ. Αν το βρει κερδίζει, αν όχι γίνεται σκλάβος σου.

2. Μαντέψτε το μέρος του σώματος

Σε αυτό το παιχνίδι θα βάλεις και τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σου. Θα στείλεις μια κοντινή λήψη από ένα σημείο του σώματος και στη συνέχεια θα πρέπει να μαντέψει από ποιο σημείο του σώματος είναι. Μόλις γίνει αρκετά καλός στο παιχνίδι πρόσθεσε φίλτρα από το κινητό για να τον μπερδέψεις περισσότερο.

3. Μάντεψε το χαρακτήρα

Το πιο γνωστό παιχνίδι από όλα είναι αυτό. Αν βλέπετε αρκετές ταινίες ή διαβάζετε βιβλία θα πεις μια ατάκα και θα πρέπει να βρει από που είναι. Μια διασκεδαστική παραλλαγή είναι να επιλέξετε από ένα συγκεκριμένο είδος. Δοκίμασε τις πιο kinky σκηνές για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Μπορείς ακόμα να περιγράψεις και τη σκηνή.

4. Πού βρίσκομαι;

Αν έχετε σχέση από απόσταση και μένετε μακριά είναι ιδανικό παιχνίδι. Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία και να τον κάνεις να καταλάβει που είσαι αλλά και να του δώσεις συμβουλές. Θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον; Φωτογράφησε ένα μέρος από το εσώρουχο σου κάπου, για παράδειγμα σε ένα δέντρο και άφησε τον να αναρωτιέται που είσαι. Μόλις το βρει όμως θα πρέπει να κάνετε σεξ σε εκείνο το σημείο.