Το σεξ είναι ένα κεφάλαιο που θέλει ανάλυση, αλλά για να περάσετε καλά και οι δύο τα πράγματα είναι απλά. Πρώτο και κύριο, να αφιερώνετε ένα σεβαστό χρόνο για τα προκαταρκτικά και να μην τα προσπερνάτε. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να καταφέρετε να πετύχετε ένα απολαυστικό σεξ. Αυτό δεν είναι το point σας, άλλωστε; Διάβασε παρακάτω.

1. Σεξ το βράδυ

Και δεν εννοώ το προγραμματισμένο πριν κοιμηθείτε. Ξύπνα τον αισθησιακά την ώρα που κοιμάται και θα δεις ότι οι αισθήσεις σας θα απογειωθούν. Λόγω ότι και οι δύο θα είστε στην φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου θα σας κάνει να αφεθείτε με αποτέλεσμα να δώσετε περισσότερο τον εαυτό σας στην σεξουαλική πράξη. Άρα, σίγουρη απόλαυση.

2. Παιχνίδι με τα μάτια

Τα μάτια μιλούν από μόνα τους και αυτό σημαίνει ότι και κατά την διάρκεια του σεξ, πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Λογικό είναι να αφοσιώνεστε και οι δύο σε προσωπικές αισθήσεις κλείνοντας τα μάτια σας, αλλά όταν κοιτάει ο ένας τον άλλον σίγουρα η επικοινωνία σας θα γεφυρωθεί και θα έρθετε πιο κοντά.

3. Μη βιάζεστε

Όπως είπαμε, δεν χρειάζονται βιασύνες στο θέμα του σεξ. Σκοπός είναι η απόλαυση της κάθε αίσθησης. Γι’αυτό μη περνάτε αμέσως στην σεξουαλική πράξη, δίνοντας χρόνο στα φιλιά και τα χάδια και οτιδήποτε ευχαριστεί και τους δύο. Θα δεθείτε περισσότερο, θα ανακαλύψετε πράγματα για το ταίρι σας και θα χαρείτε περισσότερο το σεξ στη συνέχεια.

4. Συγκέντρωση

Συνήθως πετυχαίνεις τον εαυτό σου να αποσπάται, είτε οπτικά είτε ακουστικά, οπότε να μην είσαι εκει στο 100%. Το ίδιο συμβαίνει και στον άνθρωπο σου. Έτσι οτιδήποτε σας κλέβει την προσοχή, απλά απομακρύνετε το από το οπτικό και ακουστικό σας πεδίο. Εν ολίγοις, η ρομαντική ατμόσφαιρα δεν είναι πάντα ιδανική. Έστω και αυτή η απαλή μουσική είναι ικανή να σας αποσυντονίσει και τους δύο.

Ετικέτες: , ,