Ναι είναι γεγονός! Οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ, για την ακρίβεια το έχουν όλη την ώρα στο μυαλό τους. Το σκέφτονται μάλιστα περίπου όσες φορές σκέφτονται και το φαγητό, δηλαδή 18 ώρες τη μέρα ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με την έρευνα ακολουθεί ο ύπνος με 11 φορές τη μέρα.

Αυτό έρχεται να μας μπερδέψει όμως καθώς γνωρίζαμε ότι ένας άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα δηλαδή κατά μέσο όρο θα σκεφτεί το σεξ περίπου 8.000 φορές. Ωστόσο, Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι, κατά μέσο όρο, οι άνδρες εξακολουθούν να σκέφτονται το σεξ δύο φορές περισσότερο από ότι οι γυναίκες. Από την άλλη οι γυναίκες σκέφτονται το φαγητό 15 φορές τη μέρα ενώ τον ύπνο μόλις 8.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο έκανε έρευνα σε 160 γυναίκες και 120 άνδρες ηλικίας 18-25 προκειμένου να παρακολουθήσει τις σκέψεις του. Το αποτέλεσμα ήταν πως 57 σκεφτόντουσαν το φαγητό, 61 τον ύπνο και και 163 το σεξ.

Από την άλλη μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, έδειξε ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ μεταξύ μιας και 388 φορές την ημέρα, με μέσο όρο της 18 φορές ενώ οι γυναίκες μεταξύ μιας φοράς και 140 με μέσο όρο τις δέκα φορές.

Τα αποτέλεσμα της έρευνας πάντως δείχνει πως οι άντρες ναι μεν σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες αλλά όλο αυτό έχει να κάνει και λίγο με τη κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας, αν είναι μόνος αν έχει σχέση κτλ. Πάντως το στερεότυπο των 7 δευτερολέπτων για τους άνδρες έχει καταρριφθεί.